Начало Водещи Една зодиите ще бъде финасово поощрена, какво да очакват другите?

Една зодиите ще бъде финасово поощрена, какво да очакват другите?

2176
Овен През този ден всяка промяна на изражението на лицето на Вашата половинка ще тълкувате като някакво разочарование и неудоволствие, разстоянието от които

Овен 
За Вас този ден няма да бъде толкова лош. Ще се появят нови задачи, решаването на които не само ще Ви увлече, но и ще Ви позволи да откриете у себе си неочаквани таланти. Може да намерите нови увлечения, или да откриете допълнителен източник на доходи. Кръгът Ви на общуване ще се разшири, но хората, стремящи се да бъдат редом с Вас, не са така добри и безкористни, както Ви се струва. Необходима е яснота, за да избегнете ненужните контакти. На някого ще се сторите недружелюбни, но това не е голяма беда. Вечерта самочувствието Ви може да се понижи и не е изключена безсъница.

Телец

Оказвате се в незавидно положение: усилията Ви отиват на вятъра, а старанията се оказват напразни. Бедата е в това, че сте се захванали не с това, което трябва. Колкото по-рано си дадете сметка и превключите на нещо друго, толкова по-добре. Интересно предложение ще Ви направи човек, с когото по-рано сте имали работа. Имайте предвид, че отношенията ще се развиват както преди, независимо от станалите междувременно с вас промени. Много е важно, да запазите доверието в любимия човек, затова трябва да се откажете от двусмислени изказвания и недомлъвки, а още повече от лъжа във всичките и проявления. И в работата, и в личните отношения, е необходима прозрачност.

Близнаци

Обидчив или досаден приятел днес най-сетне ще престане да бъде тежест за Вас. Изглежда , че най-светне е решил да порасне и да започне да се държи като възрастен. Тези отношения ще изпълнят в живота Ви ролята на нож с две остриета, и може би сега е най-подходящия момент да решите, искате ли да ги поддържате, или не. Промяната на настроенията е нещо нормално, но ако става прекалено често и когато продължава прекалено дълго, е редно да надигнете глас и да заявите, че търпението Ви не е безгранично . Приятелството не е игра на една врата.

Рак

Денят не само ще бъде не лош за Вас, а даже в дреболиите ще Ви върви. За значителни мероприятия обстоятелствата няма да са така благоприятни, но пък ще имате възможност да поотложите по-важните неща. Без усилие ще получите помощ и подкрепа не само от близките си хора, но и от съвсем скорошни познати. Жизненият Ви потенциал е висок и самочувствието Ви ще бъде много добро. Втората половина на деня е подходящо време за покупки и няма да възникнат проблеми с правилното използване на наличните средства.

Лъв

През този ден на Вашия любим човек ще се струва, че по някакви причини не го обичате достатъчно. Постарайте се да му докажете обратното по всички възможни и невъзможни способи. Покажете му, че не е прав, и че Ви е любим както никой друг. Това в само и единствено по Вашите сили.

Дева

Само благодарение на рядката си сдържаност и също толкова уникалния самоконтрол, относително спокойно се справяте с неприятностите, които сякаш Ви засипват. Трябва да продължите движението напред, даже и ако по пътя Ви възникнат прегради и трудности. Днес звездите Ви проверяват за издръжливист и надеждност, и се постарайте, да докажете, че сте достойни. Ще се наложи не само да решавате собствените си проблеми, но и да подкрепяте близките си. През днешния ден ще бъдете по-внимателни слушатели и ненадминати съветници. Благодарение на своето умение да разбирате хората и да им съчувствате, ще направите деня по-лек и приятен за тези, които са Ви скъпи.

Везни

Денят ще Ви донесе неочаквана среща с човек, който някога Ви е бил много скъп. Сега може да оправите допуснатите преди време грешки или да направите признание, за които по-рано не сте могли да наберете смелост. Но не трябва да мислите, че нешата ще се оправят на момента, а и че никога няма да бъдат такива, както преди. Събитията от този ден трябва да приемате като повод за преосмисляне на миналото, а не като опит за връщането му. Денят е не лош за мероприятия, свързани с Вашата работа – презентации, семинари, конференции и специални изложби. Неформалното общуване с колегите може да способства за професионалното Ви израстване.

Скорпион

Не бързайте днес да правите първата крачка. Предоставете тази възможност на своя любим човек, а Вие с целия си вид демонстрирайте своята готовност към адекватно възприемане на нововъведенията. Много е Важно Вашата половинка да вземе решението самостоятелно, без Вашата помощ и подкрепа.

Стрелец

Не може да се похвалите с висок жизнен тонус, но настроението Ви ще бъде хубаво, и дори в сложните ситуации ще успеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете готови да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и чужди грешки. Обичайните дейности и домашните грижи ще Ви отнемат прекалено много време. Много силно ще бъде влиянието на позитивните тенденции в сферата на романтичните отношения. Ще се появят благоприятни обстоятелства за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде особено валидно, ако планирате пътуване или посещение на увеселително заведение. Денят също е подходящ за решаване на финансови проблеми.

Козирог

Козирозите са готови да опитат щастието си на ново поприще, а днешният ден е много подходящ за правене на първи крачки в избраното направление. Наистина. Ще се наложи да се действа доста твърдо, а това съвсем няма да се хареса на всички. Денят може да бъде свързан с прекратяване на отдавнашни отношения, които не сте ценили кой знае колко, макар че сте извлекли от тях максимална полза. Денят е много подходящ за големи придобивки, а и финансовото Ви състояние позволява да правите покупки, без да прибягвате до помощта на приятели или кредитори. Вечерта е възможно да почувствате преумора и неразположение.

Водолей

Събитията през този ден най-вече ще се развиват на принципа „като няма щастие, и нещастието помага”… Целта си ще можете да постигнете неочаквано, въпреки всичките си пресмятания и предчувствия. За съжаление, може да останете недоволни от своето материално положение: от размера на възнаграждението, общата нестабилност и непредсказуемостта на своите доходи. Това е подходящ момент, за да обсъдите сложните въпроси в практически план. Това се отнася не само за методите на работа в критична ситуация, а и величината на данъците и социалното осигуряване проблемите за взаимността.

Риби

Днес се заемете с търсене на ново занимание или хоби – трябва да се отвлечете от негативните мисли , които са Ви завладели в последно време. Понякога Ви се струва, че някои неща вече са останали в миналото, че сте се разделили със старите проблеми, но те отново се появяват в живота Ви. Вие сте по-силни от тях, но не позволявайте на своята ситуация да Ви доведе до положение, от което да не можете да излезете. Постарайте се, да стоите на безопасно място.

предишна статияОчаква ни дъждовен петък
следваща статияАПИ: Дъжд вали на АМ „Тракия” край Благоевград. Има заледени участъци