Начало Водещи Добри новини за две от зодиите в неделя, други ги очакват изпитания

Добри новини за две от зодиите в неделя, други ги очакват изпитания

2087
Овен През този ден всяка промяна на изражението на лицето на Вашата половинка ще тълкувате като някакво разочарование и неудоволствие, разстоянието от които

Овен 
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото няма да бъдете разбрани. В крайна сметка се постарайте да се държите така, че да не се досети, че това не е цялата истина.

 

Телец

Ако мислите, че вчерашния ден е бил прекрасен и опияняващ, то какво друго може да се каже за днешния! Звездите са Ви приготвили още по-приятни сюрпризи. Тъй като сте опиянени от любовта и сладката безмислица, лесно може да разберете как ще се чувствате, когато започнете да получавате онова, което могат да Ви предложат звездите, започвайки от подаръци и знаци на внимание. Проявете благодарност и помислете, с какво може да зарадвате своя партньор в отговор.

Близнаци

Денят ще Ви зарадва с новини, свързани с финанси. Може да разчитате на повишаване на заплатата, или на получаване на премии. На някои представители на знака ще бъде дадена възможност, за да получат допълнителна работа. Не е изключено и повишение в длъжност, но за целта трябва да прибегнете до хитрост. Работата ще бъде толкова много, че за общуване с близките, както и за почивка, време няма да има. През днешния ден ще сте склонни да жертвате плануваните развлечения зарад полезни занимания, което много ще зарадва по-възрастните роднии, но ще огорчи приятелите.

Рак

Това е ден на приятно неформално общуване. Не се отказвайте от поканите за празненство по случай рожден ден , годишнина от празник или някакво друго тържество. Ще прекарате времето си добре, ако се окажете в компанията на почти непознати хора. Освен това този ден денят е изключително подходящ за среще с родителите на Вашата „половинка” и съвсем няма да е трудно да намерите общ език . Ако планирате да се занимавате с някаква работа, имайте предвид , че успешното им завършване не зависи само от положените старания от Ваша страна, но и от стечението на обстоятелствата. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занимание.

Лъв

Внимавайте в отношенията с другите трима. Днес и утре не правете аборти, въздържайте се от рискови начинания, щадете очите и сърцето. Добре е да има натоварвания, но всичко да е в норма. Интересите ви опасно се преплитат с тези на близки, колеги и шефове. За всичко трябва доста да се потрудите, да намерите място и време. Сексът е причина за нападки, отивате към изневери и неудобни положения. Завладяват ви мании и депресии.

Дева

Избягвайте очевидните решения: те не са така хубави, както изглежда на пръв поглед. Днес Ви предстои да вървите към целта по не лек път. Преодолявайки трудностите, Вие придобивате не само безценен опит, но и приятели и съюзници, които ще изменят живота Ви към по-добро. Денят ще се отличава с много приятен емоционален фон, и настроението Ви ще бъде добро и спокойно. Не са изключени малки неприятности, но с тях ще успеете бързо да се справите. Възможни са успешни покупки, като особено внимание следва да обърнете на предметите за интериора – килими, щори или осветителни тела.

Везни

Проявете творчески подход, използвайки днес достъпните Ви инструменти. Имате под ръка ресурс, от когото не се възползвате, макат че би трябвало да го направите. Възможно е още да не сте го разпознали, затова погледнете на днешния ден от друга гледна точка и вижте, какво ще се получи от това. Възможно е Вашето видение да се окаже замъглено от някакво чувство на вина, но щом разберете, колко много можете да получите, то веднага ще се разсее. Просто трябва да се възползвате от новата възможност, веднага щом се появи…

Скорпион

Постарайте се днес да освободите от каквито и да било задължения. Разбира се, за него ще е трудно да се откаже опт тях, защото изпълнението им смята за свой дълг, но натоварването му през този ден ще бъде такова, че ще му е по- добре без тях.

Стрелец

Свийте кръга на общуване до тесен семеен и никого не пускайте в него. Днес няма да се чувствате много добре в многолюден кръг на общуване, а да понесете и самата мисъл за това, че не сте лидер, за Вас е невъзможно. По-добре прекарайте деня като затворник – в изолация. Едновременно с това ще успеете и на семйството си да отделите малко време , а не е излишно.

Козирог

Излизате от неприятен и задържащ период. Здравето ви се подобрява, увеличете натоварването. Време за делови и бизнес контакти, за сключване на договори, за пътувания и уреждане на сделки на място. Всичко, започнато днес, ще носи печалби утре, ще ви помага да приключите с бедността и нежеланите обвързвания. Доверете се на инстинктите си, не позволявайте на меланхолията да ви завладее. В такъв ден печелят оптимистите и работохолиците.

Водолей

През този ден няма да Ви бъде трудно да достигате преследваните от Вас цели, но да разчитате на лаври или да постиганете на всичко без труд все-пак не е нужно да разчитате. В частност, трябва да бъдете предвидливи, ако сте тясно свързани с хора, от които зависи осъществаването на Вашите планове и реализация на надеждите Ви, а също и ако имате общи финанси. Опитайте се да си върнете дълговете, защото иначе следващите наколко седмици ще прекарате в зависимост от своите кредитори. В реализацията на плановете може да очаквате помощ от жена.

Риби

През този ден ще имате възможност да проявите най-добрте си качества в професионалната си дейност. Нарастващата Ви интуиция ще Ви донесе успех във финансовата дейност. Това е време, изключително подходящо за сключване на споразумения в бизнеса. Ще се радвате на добра координация между мисловната дейност и постъпките. Настроението Ви е добро, а самочувствието Ви – прекрасно. В романтичните и семейни отношения трябва да отделяте повече внимание на своите близки. Проявите на внимание и доброта ще направят отношенията Ви особено щастливи и ще можете да постигнете хармония в любовта.

предишна статияЗахлаждане и дъжд ни очакват днес
следваща статия„Франс прес“: Висш пост за „чудовището“ на Юнкер предизвика врява