зодиак зодии

Овен
Противоречията между Вас и другите хора може да се изострят поради Вашата собствена амбициозност и самонадеяност. Не е изключено някой да завиди на Вашата смелост и свободолюбие, на големите Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е важно, да не се самозбравите! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е далече от истината. Освен това трябва да помните, че няма да минете без партньори. В отношенията си към тях бъдете сдържани, но справедливи, и не минавайте установените граници в общуването.

 

Телец

Ако Ви се струва, че днес въобще не успявате да бъдете в крак със света, това вероятно е , защото вървите прекалено бързо и хората около Вас просто не могат да Ви настигнат! Натиснете днес спирачката и вижтете, на какъв етап от своя живот се намирате. Насладете се на пейзажа и възобновете общуването с няколко души. Там , където се намирате сега, е точно мястото, на което е трябвало да бъдете . Така че, защо толкова се съсредоточавате върху онова, чието място е в бъдещето? Живейте за днешния ден и престанете да мечтаете за бъдещето.

Близнаци

Първата половина на деня може да бъде развалена от професионални трудности. Може да Ви стане ясно, че на сегашното Ви работно място не Ви дооценяват. Не се разстройвайте! Помислете в коя организация или институция биха били радостни да си сътрудничите, и то – взимайки под внимание Вашите условия. Денят ще бъде щедър на интересни срещи и вероятно ще имате възможност за запознанство с много симпатични хора. Не трябва да форсирате събитията, се ограничете само с невинен флирт.

Рак

Днес Вашият любим човек активно ще критикува всичко онова, за което ще му разказвате, което, безусловно, няма да се окаже за Вас радостно събитие. Само че в неговата критика може да се намери и зрънце здрав смисъл, което може да доведе до висококачествени и значими резултати.

Лъв

През този ден много ще Ви се иска да залепите на своя любим човек някакъв етикет, който веднага да Ви обясни всички особености на неговия характер. Напримет трудохолик. Или страхливец. Това не трябва да се прави: човекът е много по-разностранен и интересен, отколкото Вие искате да си представите.

Дева

Оплаквате се, че Вашата половинка съвсем не Ви разбира! А може би вината за това да не е нейна, а Ваша? Може би говорите на неразбираем за нея език, искате невъзможното или си мислите, че тя чете Вашите мисли. Опитайте се, да си представите, че сте на нейно място и погледнете нещата с нейните очи.

Везни

Не може да се каже, че голям и независим човек като Вас , се нужжждае постоянно някой да го държи за ръката. Като самостоятелен човек сте си избрали път, и крачейки по него се усещате достатъчно комфортно. Никой от познатите ви не е в състояние да разбере Вашата реалност, но този факт нека не Ви разочарова и огорчава. Когато се опирате на собствената си вяра, то ставате все по-щастлив, че сте избрали именно този път.

Скорпион

В началото на деня може да Ви се стори, че събитията се развиват по вчерашния сценарий, и до голяма степен това ще е така. Само че към обяд нещата ще се променят . Затова сутринта не си правете планове, защото ще се наложи да забравите за тях. В същото време са твърде вероятни неочаквани събития в дома, семейството или с родителите. Обновяването на бита ще се окаже твърде успешно, ако се извършва по строго определен план. Даже и в този случай са вероятни непредвидени усложнения.

Стрелец

Бъдете готови, че днес пред Вас ще се изправят трудности от етичен характер. Възможно е , заради любимия си човек да се наложи да престъпите някои свои принципи и убеждения. Или напротив – да направите избор в тяхна полза, но в ущърб на любовта.

Козирог

Съжалявате, че във Вашия град няма виенско колело? С удоволствие бихре се въртяло на него през есенните вечери, бихте се издигали високо в небето, спокойно разположили се в ярката цветна кабинка и вероятно бихте наблюдавали луната, и бихте се наслаждавали на свистенето на вятъра в ушите си. Може ли и да измислите нещо за замяна ? Направете всичко, което е по силите Ви, за да реализирате своите идеи.

Водолей

Ще изпитате силно желание днес да пожалите своя любим човек: да го приласкаете, да го погалите и да му обясните, че всичко ще бъде хубаво, и то саъвсем скоро… Имайте предвид, че много мъже възприемат жаленето като унижение на тяхното достойнство. Преди да дадете воля на чувствата си, убедете се, че Вашата половинка не смята така…

Риби

Спокойното протичане на Вашия живот сега може да бъде нарушено. Ще Ви попречи нещо съвсем неочаквано! Само че това събитие може да се окаже, че Ви е от полза, а и да Ви сближи с човек, който в момента е близо до Вас.

предишна статияСлънчево време днес, започва заоблачаване от запад
следваща статияВремето днес: Облачно с вероятност за превалявания от сняг