Овен

През този ден трябва внимателно да се вслушвате във всичко, което Ви казва Вашия любим човек. Може би затова, че да ви бъде и след това, е редно да му отговорите , когато Ви попита, защо сте постъпили така, а не както Ви е съветвал В крайна сметка ,дали ще постъпвате според съвета му или не, си е лично Ваша работа…

Телец

Ако наскоро сте се разделили със своя партньор, звездите Ви съветват поне за сега да не му търсите никакъв заместник. Наслаждавайте се на падналата Ви се свобода, но само не се увличайте, защото тя може да Ви смачка със своята тежест. Бъдете благоразумни и търпеливи. Скоро ще си намерите по- увлекателно занимание и подходяш партньор.

Близнаци

През този ден свръхважни събития в семействата на Близнаците не се предвиждат. Вероятни са малки разногласия с децата, които при неумело поведение може да прераснат в голям и усложняващ се конфликт. Звездите Ви съветват, да не следвате своите емоции. Днес разумът ще Ви бъде най-добър помощник. Конфликти са вероятни с Овни и Телци.

Рак

Днес на Вашия любим човек много ще му се прииска да прекара повече време на чист въздух, и то – желателно във Вашата компания. Дори и да Ви мързи да напуснете удобното кресло, или да излезете някуде от неуютния работен кабинет, звездите Ви препоръчват да избегнете това, за да няма възможност да се стигне до крайности.

Лъв

Днес ще успеете да решите наведнъж няколко важни проблеми, ако повярвате в себе си и не започнете да губите времето си за незначителни неща. Съсредоточете се на най-главното и ще бъдете осенени от блестящи идеи. Възможна е среща с отдавнашни познати, с хора, с които са Ви свързавали много близки отношения, а общуването ще бъде наистина приятно. Не са изключени интересни известия отдалече. Това е хубав ден за покупки и решаване на битови въпроси, но пътуванията е по-добре да отложите за по-подходящо време.

Дева

Независимо че полагате значителни усилия, целта Ви се изплъзва. За това може да обвинявате само неблагоприятното стечение на обстоятелствата. Не губете надежда за успех: той непременно ще дойде, макар и малко по-късно, отколкото сте мислели. Трябва само да се въоръжите с търпение и да чакате. Вероятни са разногласия с близките, а не са изключени и семейни трудности. Много трудно ще се запази спокойствието, тъй като всяко разногласие днес лесно ще преминава в кавга. Но пък точно от Вас зависи, дали ще възникнат сериозни конфликти и колко бързо ще успеете да ги разрешите.

Везни

През това денонощие Вашето трудолюбие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и значим успех през това време биха Ви донесли емоционалните занимания . През този ден имате шанс успешно да се възползвате от услугите на чуждестранна фирма, образователно учереждение или широка мрежа от услуги.

Скорпион

Най-добре ще бъде, ако преминете в сянка. Оригиналността и индивидуалността Ви привличат хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително важна е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себ си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които днес се каните да похарчите за приятни, но незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо много по-важно. Бъдете внимателни към здравето си: възможни са безсилие и обостряне на хронични заболявания.

Стрелец

Всички важни и спешни задачи ( в това число и неприятните) би трябвало (при възможност) да се обсъдят и решат още през първата половина на деня. Вечерта интересуващите Ви въпроси сякаш ще увиснат във въздуха, а за тоя подходящ момент ще се наложи да чакате поне още няколко дни. Ако сте увлечени от любовен роман, не бързайте да превеждате отношенията в последната, интимна фаза, защото рускувате вместо емоционално вдъхновение и подем на силите, да преживеете разочарование. Препоръчително е, да се въздържате от незадължителни финансови операции.

Козирог

Звездите през този ден ще бъдат безжалостни към стеснителните, готови да се изчервяват за щяло и не щяло хора. Ако поради своята младост или недоглеждане на родителите сте попаднали в тази категория, по- добре не общувайте много с хората. Дори и най- добрите Ви пориви, ще бъдат жестоко осмени.

Водолей

Днес и през следващите няколко дни е най-добре да си сложите предупредителен знак, тъй като от Вас не трябва да очакват обективност и безористрастност, с които по начало се славите. Позволете на чувствата си да се проявят, но ако действително се грижите за своите близки, предупредете ги от рано, че сте в несвойствено настроение, защото иначе много ще ги разтревожите.

Риби

Някъде в промеждутъка между обеда и вечерта, ще вземете окончателното решение, да разкривате ли някаква тайна, или да я пазите и по-нататък от всички. Използвайте своята интуиция. За да вземете това решение, помислете си какви биха могли да бъдат последствията за тези, за които тя се отнася. Не се поддавайте на чувството за вина, ако решите да разкриете тайната. Понякога да се внесе яснота е най-добрата тактика за всички, въвлеченив в нещата.

предишна статияМитове за калории: в какво да вярваме?
следваща статияТопъл ден с облачност следобед без валежи извън планините