Овен Днес Вашия любим човек ще чувства остър недостиг на внимание от Ваша страна. Той постоянно ще се нуждае от Вашата подкрепа, гри

Овен

Главното, за което трябва да мислите днес, е ефективността. Не се стеснявайте да се възползвате от всички способи, които може да бъдат полезни. Винаги сте умеели да мислите творчески, а днес това качество ще се окаже максимално полезно и нужно. Може да се създаде заплашваща за общата работа ситуация, и тогава Вашите идеи ще спасят положението. Това е и най-подходящото време за активно участие в груповата дейност. Може би си заслужава да се разходите из покрайнините, или да отидете на някакво общоградско мероприятие. В общата работа се включвайте постепенно.

Телец

Не лош ден за нови начинания, свързани с повишаване на квалификацията и правене на кариера. Вие се учите бързо, лесно запомняте нужната информация и скоро можете да встъпите в равностойна конкурентна борба с тези, които са по- опитни от Вас. Заслужава си да напомните за себе си на отдавнашни съюзници, тъй като тяхната подкрепа ще Ви е особено нужна не след дълго . В кръга на своите близки може да си позволите да разпуснете. Ще успеете да създадете спокойна и дружелюбна атмосфера , която ще Ви помогне да забравите отминалите разногласия и конфликти. Много добре ще преминат контактите с родителите и други по-възрастни роднини.

Близнаци

Това е сложен ден, в който ще успявате във всичко, и никакви задачки няма да се окажат прекалено сложни. Ще имате възможност да демонстрирате завиден организаторски талант, измисляйки необикновени развлечения за себе си и за другите, без да сковавате тяхната фантазия и без да им пречите да се веселят. Не е учудващо, че през този ден ще сте много привлекателни за представителите на противоположния пол – толкова ярка личност просто не може да остане незабелязана. Вероятно е романтично увлечение, което скоро ще бъде забравено.

Рак

За Вас този ден е доста успешен. Той открива възможности, за които до този момент сте могли само да мечтаете.. Може да се окаже шанс да получите отлична работа, или, удържайте безусловна победа над съперници и конкуренти, да затвърдите своите позиции на сегашното си място. Имайте предвид, че сега звездите очакват от Вас действия, и няма да имате време за размисли и съмнения. Много е важно, да не забравяте и за почивката: денят ще бъде доста наситен, и Вие съвършено ще останете без сили, ако не попълните запасите си от енергия. Избягвайте неприятните разговори., които днес ще Ви действат особено угнетяващо.

Лъв

Днес на Вашия любим човек няма да иска да Ви напомня за някои моменти от Вашия съвместен живот, макар че това би било много полезно за по-нататъшните отношения. Постарайте се да му намекнете за това и да се опитате да си спомните миналото заедно. Трябва да помогне.

Дева

Отделете повече време, за да може да обърнете внимание на своя любим човек. И не правете необмислени покупки – това не би се отразило добре на семейната икономика! Започнете да довършвате дълго отлаганите работи. Тази вечер е възможно да се наложи да отидете на закрито мероприятие. Посветете вечерта на търсене на нови приключения.

Везни

Има вероятност да се наложи доста голяма част от деня да употребите за неща, които са абсолютно безинтересни и крайно неперспективни. Наистина, ще получите някакъв полезен опит и това е единственото, което може да определите като позитивно явление. Може да се развалят отношенията Ви с колегите и ръководството, а хора, към които сте се отнасяли с уважение и симпатии, ще се покажат от лошата си страна. Вечерта ще бъде несравнимо по-приятно и успешно време. Това може да Ви донесе неподправена радост и срещи, които да Ви повдигат настроението.

Скорпион

Да съставяте предварителни планове , преди да направите крачка напред – това е страхотна идея. В крайна сметка е напълно безсмислено да се занимавате с нещо, ако не разбирате напълно какво правите. Когато всичко е вече по местата си , детайлите са уточнени и е просто неразбираемо, защо в момента стоите на едно място! Бъдете честни със себе си и открийте онова, което Ви задържа . Бъдете смели и погледнете в лицето своите страхове, а после се посмейте от сърце, когато те се разтопят и изчезнат.

Стрелец

Добре се справяте с решаването на нестандартни задачи и сравнително лесно намирате отговори на сложни въпроси, с които другите не се справят. Но Вашите успехи предизвикват завист у недоброжелателите и в техните редици непрекъснато се появяват новобранци. За сега те не представляват заплаха, но скоро ще се наложи да се поизпотите, отбранявайки своите позиции. Вероятни са промени към по-добро в личните отношения. Благодарение на своята интуиция, Вие ще намерите път към сърцето на този, когото обичате. Бъдете по-смели, и звездите ще Ви подкрепят.

Козирог

Днес постоянно ще Ви се иска да давате съвети на своя любим човек. Те няма да са винаги уместни и ценни, но пък и Вие далеч не винаги ще разбирате това. Постарайте се да направите всичко възможно, че с вмешателството си да не досаждате на своята половинка.

Водолей

Ще се наложи да се проявят чудеса от самообладание: днес обкръжаващите Ви сякаш нарочно ще Ви дразнят и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте емоциите да Ви завладеят. За постъпките, извършени под тяхно въздействие , просто няма начин да не съжалявате в последствие. Ако трябва да вземете важно решение, водете се от логиката и здравия разум. Интуицията днес има почивен ден, а чуждите съвети ще са удивително безполезни. Ще напомни за себе си стар приятел, който има за Вас приятна изненада. Вечерта обещава интересна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли.

Риби

За изглаждане на споровете и конфликтите с любимия човек, както никога до сега ще са Ви необходими старите връзки. Възможно е това да бъдат приятели, с които от хиляди години не сте общували, а може и съвсем далечни родственици. В този случай всички средства са добри. За достигане на блажено благополучие.

предишна статияПреваляванията намаляват, но на места ще има и гръмотевици днес
следваща статияАПИ: Очакват се задръствания по магистралите