зодиите

Овен

Днес може да Ви сближи съвместното търсене на нещо. Възможно е това да бъде неизвестно къде захвърлена в разгара на страстта част от облеклото, но по-скоро ще се наложи да търсите нещо нематериално.

Телец

Днес доверието ще стане препъни-камъкв отношенията Ви с любимия човек. Имено поради неговото отсъствие между Вас може да възникнат много горещи спорове, които могат да повлекат след себе си повече от неприятни последствия. Постарайте се да вярвате и дайте възможност да повярват и във Вас.

Близнаци

През този ден ще Ви се струва, че Вашият любим човек преднамерено иска да Ви причини душевна болка, да Ви рани по-силно, да Ви обиди по-здраво или да Ви „убоде” по-болно. Единственото, с което може да се убдеите, или да отхвърлите, правилността на Вашите предположения , това е откровен разговор очи в очи.

Рак

Намирате куп поводи за вълнения и през целия ден ще се вълнувате и ще преживявате, без да се занимавате с каквато и да било реална работа. За щастие, наоколо има хора, на подкрепата и съдействието на които винаги може да разчитате. Надвечер ще стане ясно, че ситуацията не е така безнадеждна, както Ви се е струвало, и отново ще почувствате прилив на жизнена енергия. Отношенията с любимия човек са динамични. Макар че не искате да се карате, претенциите Ви един към друг са се понатрупали и са станали прекалено много, та негативни емоции ще възникват доста често. Потърсете си занимания , помагащи да се възстанови душевното равновесие. Какво ще кажете за медитация?…

Лъв

Ако съществува човек, който обикновено е достатъчно уверен в това , какво иска, и кога и как трябва да го направи, това сте Вие. Само че в настоящия момент просто се разкъсвате между това, дали да се държите добре (да се подготвите за утрешния ден и да легнете да се наспите), или да се държите не съвсем добре, което означава, да останете на крак до тогава, до когато изобщо е възможно, и да забравите за всичко, освен за сегашната вечер. Окончателното решение, разбира се, остава на Вашата съвест, но при наличието на нужния двуног компаньон, интересен филм и примамлива огромна купа с пуканки, нама да изпитате особени колебания.

Дева

Ако действате решително и бързо, може не само да постигнете успехи, а и да оставите конкурентите си много назад , спасявайки се така от опасността да Ви дишат във врата. Важно Ваше преимущество ще бъде умението Ви да се договаряте точно с тези, които трябва, като при това не проявявате прекомерна отстъпчивост, а и запазвате чувството си за собствено достойнство. Предстои Ви и едно сериозно изпитание – може да се срешнете с човек, който преди време е заствал сърцето Ви ускорено да бие, когато го срещнете. Дали старите чувства могат да се възобновят?….

Везни

Бъдете изключително внимателни в разговорите! Днес неволно може да издадете чужда тайна , или случайно да разпространите информация, която не е предназначена за заобикалящите Ви. Бъдете сдържани и в негативните оценки – зарад тях може да се развалят отношенията Ви с влиятелни хора. Добре би се отразили не само на настроението, но и на самочувствието времето, прекарано в усамотение. Поради понижения си жизнен потенциал, днес сте уязвими за негативни влияния. Опитайте, да се изолирате от тях,

Скорпион

Ритъмът на живота се понижава и денят обещава да бъде не само спокоен, но и приятен. Ще успеете да внесете в живота си някакво разнообразие, без да създавате при това дискомфорт нито за себе си, нито за близките си. Денят е подходящ за посещение с музей, театър или изложба, тъй като сега сте особено възприемчиви към изкуството. Отлично ще може да се справите с реализация в живота на оригинални идеи, отнасяши се до уреждане на дома или до промяна на интериора. Ако правите за тази цел покупки, навярно ще направите отличен избор.

Стрелец

Вие сте изключително непоследователни в своите постъпки, но това въобще не Ви пречи – първо: приятно да прекарвате времето си; и второ: да постигате някои от целите, които сте си поставили. Благодарение на изключителната си наблюдателност, ще забелязвате онези шансове и възможности, от които не са се възползвали хората, които са около Вас, и в резултат на това ще се окажете далече пред конкурентите си. Определена опасност за Вас представляват слуховете, които разпространяват Ваши отдавнашни недоброжелатели. Лъжливата информация се разпространява с неочаквана бързина, а за да я опровергаете, ще се наложи доста да се потрудите.

Козирог

Запасете се с търпение, защото това не е денят, когато можете да постигнете своето с настойчивост и замах. Доста по-уместно е, да се приложи тънка дипломация и умела игра с чуждите слабости. По-често напомняйте за себе си, а това ще помогне за по-бързо преодоляване на преградите. Така просто ще можете да ги заобиколите, и няма да е нужно да хабите енергията си напразно. Възможни са разногласия с любимия човек, но конфликтите ще успявате да избегнете. Убедително ще доказвате своята правота, избягвайки упреците, като не си позволявате обиди. Авторитетът Ви ще расте.

Водолей

Днес представителите на този знак на Зодиака ще са повече от обикновено внимателни към дреболиите и затова ще им бъде много лесно да се справят със задачи, изискващи внимание, акуратност и съсредоточеност. При това творческия потенциал на представителите на този знак е висок и затова привичните занимания или изпълнението на ежедневните задължения може да бъде превърната от тях в увлекателно действие. Възможно е получаване на приятни известия от далеко. Някои Водолеи ще трябва да тръгнат на път. Звездите Ви съветват да бъдете по-предпазливи с малко познати хора.

Риби

Днес се страйте да постъпвате със своя любим човек така, както бихте искали той да постъпва с Вас. Всъщност през този ден именно подобна система на отразяване ще действа по най-добрия начин, а и Вие ще се убедите в ефективността на схемата: „ти на мен, аз – на теб”.

предишна статияПревалявания днес следобед, температурите леко се покачват
следваща статияПсихолог съветва как да победим страха от COVID -19