Овен

Не всички хора изпълняват своите обещания, а днес ще можете по нов начин да погледнете на хората, които са се оказали лицемери. Техните желания са доста далече от възможностите им. Този урок ще бъде труден особено за тях. Доверявайте се на онова, което виждате и формирайте своето собствено мнение за ставащото. Вашата откровена оценка може да помогне и на другите, но въпросът е, дали сте готови да приемете начина, по който те ще реагират. Постарйте се да бъдете по-далече от хора, които не може да се помирят с фактите.

Телец

Във втздуха витаят обида и ревност, но Вие нямате вина за това, така че може да забравите своята всеизвестна привичка да поемате вината за всичко от рождението Ви до момента. Небесата днес са устроили нещата така, че всяка среща ще бъде важна и ще има последствия далеч в бъдещето, дори и да Ви се стори съвсем обикновена. Ако у някой от Вашите приятели възникнат проблеми, ще се наложи да го измъквате от къщи и да направите нещо, за да пооправите настроението му.

Близнаци

Денят е подходящ за неформално общуване и на правене на планове за бъдещето. В течение на деня Вашите планове може да се коригират. Може да Ви бъде предложена командировка в чужбина и ли някакво пътешествие. Добре ще премине и обучението, особено ако заниманията са запланувани на първата половина на деня. В работата трябва да се откажете от разработване на нови проекти, защото днес това няма да донесе очакваните резултати.

Рак

За работа, изискваща систематизация (като например изйчаването на важни документи, съставяне на планове или служебни отчети), а също и за сериозни разговори с когото и да било, избирайте сутрешните часове. През този период на денонощието сте най-концентрирани, отговорни и целеустремени. През деня ще можете лесно да се справите с информационните и интелектуални натоварвания. Успешно ще се справите и с евентуалното конфеденциално поръчение, и при това ще успеете да си останете в сянка. Ако няма въпроси за разрешаване, можете до насита да четете книга, да коментирате новостите в Интернет, или просто да си бърборите по телефона.

Лъв

Колкото и да са увлекателни събитията, които стават в личния Ви живот, в никакъв случай не трябва да изпускате от поглед сферата на професионалната дейност. Конкурентите и недоброжелателите действат много активно и ще трябва да положите доста усилия, за да им дадете надежден отпор. За щастие, може да разчитате на приятели, съмишленици и проверени делови партньори. Това е благоприятен ден за промени от романтично естество. Може да става дума не само за нови запознанства, но и за преминаване на съществуващите отношения на друга фаза.

Дева

Вие искрено не сте безразлични към рибите в морето, страшните пълзящи създания, големите мечки, гигантските китове и хората. Готови сте да се приспособите: да ходите с велосипед на работа, да употребявате по-малко електроенергия, ако това ще помогне да се съхранят всички реки, земята и океаните. Но защо не потърсите и някои други способи да помогнете?

Везни

Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато и да било, и Вие , съвсем не без основание, се гордете с факта, че сте израстнали до мъдър и грижлив съюзник, готов винаги да окаже подкрепа на всички особени хора във Вашия живот. В дадения момент човек, който не Ви е безразличен, преживява не леки времена, и Вие не знаете какво да направите. Това усещане на действителността е нормално, но съвсем не значи, че зарад него трябва да се самобичувате. В момента този човек сам трябва да се справи с всичко. Онова, което може да направите е, да му дадете ясно да разбере, че винаги може да разчита на Вас.

Скорпион

Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И даже много добре знаете, че не бихте могли да направите нищо повече за решаване на този конфликт. А и Вашата половинка прекрасно разбира това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и промяната да не е в правилната посока… Това ще стане днес и затова бъдете готови за всичко.

Стрелец

Доста дълго време сте успявали много лесно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките необходими ресурси. Хората виждат във Вас достатъчно опасен противник. Само че Вие искате от живота повече и единствения начин да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с желаното. Дори и да не изпадате с ентусиазъм от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, пак трябва да го направите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.

Козирог

Денят е свързан с разглеждане на приоритети в дългосрочен план. Ще започнете да се замисляте, дали сте направили правилния избор и дали сте организирали правилно живота си. Темата за размишление не е лоша, но бедата е в това, че бързайки да поправите това, което Ви се струва грешно, само влошавате ситуацията и се поставяте в още по-сложно положение. Не бързайте да действате. Днешното Ви настроение е породено не от реални обстоятелства, а под влияние на негативни тенденции. Не си заслужава да разрушавате създадените връзки заради моментно раздразнение.

Водолей

Как се обръщате към Вашия любим човек? Няколко нежни думи , и навярно това е всичко?… А всъщност от името на Вашия любим човек може да измислите толкова много ласкави призводни! За Вас е най-подходящия ден за експерименти от подобен род. Опитайте!

Риби

Тази сутрин ще се събудите с усещане за неимоверна лекота. Всички неприятности са останали назад, и даже и не мислите за възможни бъдещи проблеми. За тях може да забравите. Всички проблеми, с които може да се сблъскате днес, са разрешими, и за първи път от много дълго време, вие само ще се смеете на трудните задачи. Настроението Ви през следващите няколко дни само ще се подобрява, така че днес е много подходящо време за плануване на нкои развлекателни мероприятия, или срещи с приятели. Общувайте повече със своите познати.

предишна статияДъждовете се завръщат
следваща статияАктуална пътна обстановка