зодиак зодии

Овен
През този ден ще разберете, че още не е късно да върнете всичкото хубаво, което е било между Вас и Вашия любим човек. Трябва само да полжите достаъчно количество усилия: ни повече, ни по-малко. Всеки недостиг или престараване ще доведе до глобален провал на мисията.

Телец

Не е желателно да си правите планове и да се заемате с нови и непознати дейности. Ако се захванете с каквото и да било , с голяма вероятност ще започнете да повтаряте старите грешки, мислейки , че се стремите към прогрес и оригиналност. По този начин се намалява и Вашата самостоятелност. Позволявайки си прекомерна свобода, бързо ще започнете да подражавате на другите , да копирате поведението на своите кумири, а и да си отмъщавате за предишни постъпки на своите неприятели. Надеждност и постоянство няма да са Вашите отличителни черти през това денонощие.

Близнаци

Днес е благоприятен ден за запознанства. Помислете с какъв човек би Ви се искало днес да прекарате деня, и смело вървете там, където такива се въдят в изобилие. Умните се срещат в библиотеката, веселите – в дискотеките, а общителните – на купоните. Само помнете, че от всяко правило има изключения.

Рак

Мислите Ви са заети от лека интрижка? Съвсем не. Безпокоите се, че човекът, за когото често мислите, може да си играе с Вашите чувства, защото просто не можете да повярвате в реалността на ставащото. Опитайте се да поговорите откровено и му разкажете за това, което Ви е на ума. Нищо не може да се отгатне! Може би Вие сте точно този човек, за когото Вашият събеседник отдавна си е мечтал, и именно Вие ще успеете да осмислите живота му, както никой друг!

Лъв

За Вас това съвсем няма да бъде лек ден. Проблемът е , че днес обкръжаващите ще започнат да се съмняват в достойнствата и заслугите на Лъвовете като цяло, принуждавайки представителите на знака да доказват, че не чрез измама са постигнали своето сегашно положение. Ставащото е крайно обидно, тъй като Вие сте привикнали на уважение и внимание. Ако сте много впечатлителни, може да преживеете един съвсем сериозен стрес. Подкрепа може да получите от близките хора: те ще намерят нужните думи, ще се стараят да повдигнат настроението Ви, и да Во разведрят. Колкото по-рано забравите за своите неприятности, толкова по-бързо позитивните тенденции ще вземат връх над негативните.

Дева

Изпълнени сте с куп идеи, но ще Ви се наложи да положите диста усилия, за да ги облечете в практическа форма. Мислите Ви приличат на парче сурова глина : в тях е заложен огромен потенциал, но трябва да му бъде придадена нужната форма, за да може да има реализация в живота. Обърнете се към опита, който сте придобили в общуването с нови хора – непознатите могат да Ви заредят с нечувано вдъхновение. Излезте на улицата и внимателно се огледайте около себе си. Заредете се с енергия и започнете да творите.

Везни

Кога за последен път сте се радвали на това, че сте обичани и обичате? За Вас това е нещо естествено – като да дишате и да пиете чай. А любовта е вълшебство, чудо и истински подарък на съдбата! Редом с Вас е най-забележителния човек в света! Така че му се порадвайте и благодарете на своята Съдба!

Скорпион

Днес ще си наострите зъбките и ще се старете да ги демонстрирате на всички, включително и на своя любим човек (на първо място). Рабира се, че е много важно да имате собствено мнение по всеки въпрос, както и непосредствено поведение и екстравагантен стил, но за най-близкия си човек и за това, че може да се срамува заради Вас, също трябва да помислите…

Стрелец

След като няколко дни сте се възхищавали на компанията на остроумен и възхитителен компаньон, все още не сте готови да спрете. Възможно е, даже да сте в настроение да проведете един от Вашите прословути публични двубои , към което Ви тласка Вашето самолюбие, за да покажете пред хората на какво сте способни. Ако в началото Вашият партньор гледа на тази ситуация различно, не се вълнувайте. Ако не можете да го убедите с куп аргументи, оставете го на мира. Нали не искате да загубите тази битка?

Козирог

Сега е голяма вероятността, да се влюбите в чужденец, а и той да се влюби във Вас. Или може би чужденецът просто ще повлияе на Вашия личен живот. Цветът на кожата или езикът на неговия народ и други подобни атрибути, не са така важни: важното е, че ще Ви разделят граници, а освен това и митнически контрол.

Водолей

Днес ще Ви се стори, че онова, с което се занимавате заедно със своя любим човек от толкова дни, е достатъчно скучно , и сатова се налага да измислите нещо ново, радващо и интересно, и то – желателно заедно , за да можете след това заедно да се радвате.

Риби

Отговорни сте за своя любим човек дори и само заради това, че веднъж сте му показали, че не Ви е безразлично как живее и какво прави. Затова днес ще се наложи да си спомните за тази отговорност и да се опитате да го предупредите за грешката, която допуска и че трябва да е морално готов да заплати за нея.

предишна статияАрестуваха лихвари и сводници в зрелищна акция в Пловдив
следваща статияКраткотрайни валежи и купесто-дъждовна облачност над Западна България