хороскоп

Овен
Днес във вашите отношения започва нов етап. За нивото на неговата глобалност , както и за продължителността му, е трудно да се съди. Само че този ден еднозначно ще стане още едно стъпало към Вашето общо щастие, в каквото и да се заключава то. Постарайте се да направите всичко правилно и разумно.

 

Телец

Съсредоточавайки се върху решаването на финансови въпроси, Телците ще намерят начин значително да подобрят своето положение. Но парите не са всичко, за което трябва да помислите сега. Не по-малко внимание заслужават личните отношения: в тях се набелязват промени, за които сте длъжни да се подготвите.Заслужава си също да си помислите, какви са Вашите професионални перспективи, тъй като днес ще имате реална възможност да ги оцените. Разбирайки какво Ви пречи да направите кариера, вероятно ще намерите начин да отстраните това досадно препятствие.

 

Близнаци

Днес за себе си ще откриете някаква истина, която отдавна се счита очевидна и разбираеме за всички. . Вашият любим човек ще се радва на това откритие заедно с Вас, а даже и повече от Вас. Постарайте се да запомните онова, което ще разберете през този ден, защото в бъдеще ще Ви потрябва.

 

Рак

След закуската и оправяне на леглото, просто е време да излезете от къщи. Само трябва да се заемете с нещо интересно, и да позабравите за своите вълнения. Както винаги, за Вас не представлява трудност, да си намерите подходяща компания. Може да се наложи да отделите време за роднини, които се оплакват, че отдавна не са Ви виждали. Но това е приемлива цена, тъй като и сами знаете, колко много Ви обичат. Като цяло денят е спокоен.

 

Лъв

Ако някой Ви изпраща странни сигнали, това още не значи, че трябва да ги приемете. Възможно е да е добре да погледнете в ситуацията по на дълбоко, което би Ви помогнало да разберете, какво е послужило за причина за тези сигнали. Вероятно заслугата да не е Ваша, макар че се считате за център на Вселената. Един от начините до край да разберете ставащото, е просто да попитате за това своя събеседник, без да засягате неговите чувства и без да провокирате противопоставяне.

 

Дева

Дълбоко у Вас живее изкустен мотивационен оратор, който просто иска да се покаже. Имате идеи и вдъхновени съвети, които сте готови да споделите с всеки, който е готов да Ви изслуша, дори и сами да не осъзнавате това. Засегнете темата, която сте избягвали до този момент поради страх да не бъде погрешно разбрано онова, което мислите. Сега ще кажете възможно най-точните думи и неловкостта, от която сте се опасявали, ще се превърне за достойна за уважение честност.

 

Везни

Денят ще бъде доста напрегнат. Ще се равалят отношенията Ви с деловите партньори и ще се наложи да търсите нови, тъй като по никакъв начин няма да можете да отложите реализацията на набелязаните планове. Преговорите ще върват трудно и едва ли ще имате възможност да държите на своето. Възможни са финансови трудности. В същото време емоционалният фон на знака е стабилен, и представителите му ще запазят доброто си настроение и оптимизъм. Увереността в собствените сили не само ще Ви помогне да преодолеете трудностите, но и да се „обзаведете” с нови запознанства. Не форсирайте развитието на събитията, а проявявайте инициатива само когато това е действително необходимо.

 

Скорпион

Потапянето в глъбините на съзнанието и тънката манипулация на чуждото съзнание през това денонощие е съвършено излишна. Достатъчно е да сте на нужното място в нужното време, да поддържате интересни и полезни връзки , както и да придобиете необходимата информация, и тогава ще се чувствате превъзходно. Сега също би било добре да посетите застрахователна компания , данъчната инспекция,учебно заведение, държавно учереждение, особено ако главен предмет на Вашия интерес се оказват документи( разрешения, свидетелства, дипломи, справки), а също и поставените им печати и подписи.

 

Стрелец

Не решавайте днес всичко, вместо своя любим човек. Той е в състояние и самостоятелно да вземе решение, а отгоре на това може да го направи по оригинален и неочакван от Вас начин. Използвайте още един шанс, за да опознаете по-добре своята втора половинка!

 

Козирог

Известни сте с това, че винаги изпробвате нещо ново, а също и с това, че винаги можете да уговорите когото си искате да се присъедини към Вас. Затова когато се отказвате от предложения, на които обикновено не бихте устояли, не се учудвайте, че Вашите приятели Ви гледат обезпокоени. Всъщност не трябва да се безпокоят, защото това е временна меланхолия. Няколко планети, настроени практично и отговорно, се грижат да отстраняват неприятностите от Вас. Поне за няколко дни. След това отново ще се откажете сами със себе си.

 

Водолей

Днес може да възникнат проблеми с общуването – някои хора от Вашето обкръжение ще бъдат настроени агресивно към Вас, а действията Ви ще бъдат обсъждани и критикувани. Старайте се, да се отнасяте по- меко към недоброжелателите, още повече, че вечерта ситуацията с общуването ще се успокои. В работата са вероятни задръжки в преговорите и проблеми с чуждестранните партньори.

 

Риби

Добре е, носните кърпички да са Ви под ръка, тъй като може да Ви потрябват. Предстои Ви подсмърчайки да изкарате още един ден. Вашият знак е известен като много съпричастен, та по тази причина не Ви е нужен особен повод. Обезателно вземете предпазни мерки и следете за своето емоционално състояние. Това е още по-актуално, ако наблизо до Вас се появи някой определен човек с особено изражение на лицето…

предишна статияЖълт код за силен вятър в 18 области в страната
следваща статияМоже ли да се разболеете само заради студеното време?