Овен
През този ден всяка промяна на изражението на лицето на Вашата половинка ще тълкувате като някакво разочарование и неудоволствие, разстоянието от които до раздялата е само една крачка. Ако тълкувате нещата по точно такъв начин, непременно това ще се случи – рано или късно.Може би е по-добре да не се занимавате с провокация?

 

Телец

Денят е подходящ за построяване на планове за бъдещето. Днес у Вас ще се появят нови идеи , всързани с целите Ви и за това ще Ви помогне любимия човек. В своите решения и постъпки ще бъдете оптимисти и ще се надявате на най- добри резултати. Времето е благоприятно за срещи, в това число и романтични, за конференции и презентации. В деловата сфера са възможни недомлъвки с началството.

Близнаци

Денят ще започне по не най-добрия начин: или ще възникнат трудности в общуването, или всичко ще Ви се изплъзва от ръцете. Само че малко след първата половина на деня, ще настъпи преломен момент. Благодарение на успешното стечение на обстоятелствата, ще можете да контролирате ситуацията, а и скоро всичко ще се промени. Приятни сюрпризи са възможни през втората половина на деня. Може да дойдат добри новини или да се появят възможности да затвърдите своите позиции. Денят може да се окаже свързан с взимане на важни (и верни) решения, свързани с работа и кариера.

Рак

През днешния ден Вашият любим човек ще поиска да си направи с Вас някакъв експеримент. Дали ще се съпротивлявате на това , или не, си е абсолютно Ваша работа. Няма да Ви боли, но интерес към експеримента е твърде вероятно да се събуди.

Лъв

Очаквайте неочакваното и бъдете готови то да Ви се яви в много мъглива форма. Проектът, който Ви изглежда скучен, изведнъж ще се окаже интересен и многопластов и отново ще Ви стимулира, да се захванете за работа. Или пък колегата неочаквано ще прояви точно онзи талант, който не е достигал на Вашия тандем за напълно успешна работа. Даже личният Ви живот може изведнъж да тръгне „заобиколно” покрай Вашия сегашен път. Денят обещава да бъде интересен.

Дева

Денят е сложен, но не е безнадежден. Ако съумеете да направите правилна отганизация на труда и умело да раздавате указания , ще постигнете дота, макар че за сега главната цел все още не може да бъде подтигната. Много добър ще бъде денят за Вас, ако започвате работа на нова длъжност. Това ще Ви даде възможност, да покажете своите добри страни. Отношенията в семейството ще бъдат спокойни и хармонични, и може да разчитате на подкрепа и помощ от близките си. Плодотворно ще бъде обсъжданети на съвместни планове за бъдещето, независимо дали става дума за организиране на съвместна почивка, или за голяма покупка.

Везни

През този ден трябва да се държите безгрижно и непосредствено, да бъдете, по възможност, максимално жизнени и естествени. Само при това положение на Вашия любим човек ще бъде приятно и интересно да е във Вашата компания, да Ви разбира и да Ви се възхищава.

Скорпион

Ако нямате повече сили за да търпите недостатъцоте на своя любим човек( а днес те ще бъдат като на длан ), не си заслужава да взимате прибързано решение и да си тръгнете, събаряйки всички мостове зад себе си, без да помислите достатъчно. По-добре само за секунда си представете живота си без този човек. И ръководейки се от своето усещане, вземете решение как да се държите по- нататък.

Стрелец

Може да Ви се появи усещане, че на работата във всеки момент ще започнат някакви промени. Това може би е нов проект, когото ще се наложи да възглавявате, или пък в счетоводството може да назначат нов симпатичен човек. Или пък е възможно, да сте уловили мирис на капучино от новата кафеварка в офиса. Каквото и да е, следвайте своите инстинкти и вижте , къде ще Ви доведат.

Козирог

На Вашия любим днес ще се струва, че не е достоен да бъде редом с Вас. Вашата цел трябва да е, да го убедите в обратното, ако, разбира се, искате да продължавате отношенията си с него. От степента на Вашата убедителност ще зависи блясъка на неговите очи.

Водолей

На Вашия любим човек днес няма да е лесно да Ви съобщи за нещо, което е изключително неприятно, но ако има нещо такова в живота Ви, все- пак ще трябва да Ви го каже. Можете да не му показвате своето негодувание или неудоволствие, а да ги запазите за себе си. Парата ще изпуснете, когато сте сама.

Риби

Готови сте да наречете нещата с истинските им имена, но дали Вашият събеседник е готов да чуе всичко това? Не може да се каже, че по-рано не сте се сблъсквали с подобни ситуации, и едва ли ще се сдържате този път. Вашата праволинейност е много ценно качество, но сега едва ли ще Ви донесе популярност. Ако за Вас е важно да запазите кръга от своите поклонници, пробудете своята толерантност, преди да решите, какво точно и по какъв начин трябва да кажете.

предишна статияС температури около нулата ни посреща астрономическата зима
следваща статияМария Бакалова води класацията на „Форбс“ за най-влиятелни български звезди