зодиите

Овен
През този ден ще си намерите брат по разум. Или сестра. С други думи, ще срещнете представител на противоположния пол, който ще мисли и чувства също като Вас. Заедно ще Ви бъде леко и интересно – като че ли се познавате от самото си раждане. Може би съдбата Ви наистина е такава…

Телец

Понякога старите лоши навици може да съсипят живота ви. Това може да бъде пушене, склонност към ненужни сблъсъци с любимия чове, и кой знае какво още. Това са лошите привички, с които трябва да се разделите възможно най-бързо. Или поне да започнете да се опитвате да го правите. За да промените привичните си порядки, е нужно време, желание и много сили, и Вие отлично го знаете. Имате всичко необходимо, и затова: напред!

Близнаци

Струва Ви се, че можете да постигнете всяка поставена цел, но за съжаление този оптимизъм е лишен от основания. Бъдете готови за поява на пречки по Вашия път , и не разчитайте, че късмета ще бъде с Вас през целия ден. Ако разчитате на собствените си сили, ще избегнете напразните илюзии и горчивите разочарования. Лесно се разбирате с връстниците си, но с представителите на другите поколения не винаги намирате общ език. Ако сте влюбени, ще изпитате удоволствие от общуването, само ако отложите обсъждането на сериозните въпроси, касаещи общото бъдеще. Обръщайте внимание на малките радости и търсете източник на позитивни емоции във всичко, което Ви заобикаля.

Рак

Губите своята увереност в собствените сили, и в това няма нищо удивително: нещата Ви през този ден съвсем няма да се подреждат гладко и лесно. Вашите постъпки въобще няма да имат тези последствия, на които разчитате. Във връзка с това може да се наложи да се извинявате, да се оправдавате и да оправяте допуснати пропуски. Не забравяйте, че сте доста чувствителни към критика, а през този ден тя ще бъде в изобилие. Недопустими са недомлъвки и неясноти в личните отношения. Всичко, което е макар и в известна степен двусмислено, ще бъде изтълкувано съвсем невярно. Вашите намеци ще изглеждат обидни, а шегите – нетактични. Но пък сантименталните забележдки навярно ще бъдат по вкуса на заобикалящите.

Лъв

Днес представителите на Вашия знак повече ще губят, отколкото да печелят. Като цяло денят ще бъде свързан с разочарования и неуспехи, както и с необходимостта да отстъпите, пропускайки напред съперници и конкуренти. Трудно ще преживеете това положение, а обичайният Ви оптимизъм ще Ви напусне. Не прекарвайте прекалено много време в уединение – мрачните мисли доста лесно ще Ви завладеят, ако до Вас няма никой. Приятелите охотно ще Ви подкрепят и развеселяват, като въобще няма да задават излишни въпроси. Възможен е неочакван подарък.

Дева

Предстои Ви още един ден, в който някой ще Ви драни с погледи, по-дълги от това, което е прието и приемливо. Вечерта най-сетне този човек ще се реши да Ви каже онова, което мисли. Ако в момента нямате партньор и се заинтересувате от него, може да му отвърнете с още по-дълъг от неговия поглед. Възприемайте това като един вид състезание, настройте се за победа и изпробвайте, колко дълго може да издържите.

Везни

Денят ще Ви донесе неочаквана среща с човек, който някога Ви е бил много скъп. Сега може да оправите допуснатите преди време грешки или да направите признание, за които по-рано не сте могли да наберете смелост. Но не трябва да мислите, че нешата ще се оправят на момента, а и че никога няма да бъдат такива, както преди. Събитията от този ден трябва да приемате като повод за преосмисляне на миналото, а не като опит за връщането му. Денят е не лош за мероприятия, свързани с Вашата работа – презентации, семинари, конференции и специални изложби. Неформалното общуване с колегите може да способства за професионалното Ви израстване.

Скорпион

Предчувствате събитията и обикновено се оказвате прави. Защо се колебаете, като можете да направите умен изпреварващ ход? Макар че не е за препоръчване, да рискувате прекалено, не е изключено да се вслушате в своята великолепно настроена интуиция. Обезателно разучете цялата отнасяща се до работата информация, и поработете с детайлите. Ако не действате по силата на порива, може да обърнете ситуацията в своя полза.

Стрелец

Не може да се похвалите с висок жизнен тонус, но настроението Ви ще бъде хубаво, и дори в сложните ситуации ще успеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете готови да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и чужди грешки. Обичайните дейности и домашните грижи ще Ви отнемат прекалено много време. Много силно ще бъде влиянието на позитивните тенденции в сферата на романтичните отношения. Ще се появят благоприятни обстоятелства за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде особено валидно, ако планирате пътуване или посещение на увеселително заведение. Денят също е подходящ за решаване на финансови проблеми.

Козирог

Спадовете на настроението са едно, но във Вашия случай настроението се движи ту долу, ту горе, в някакъв хаотичен зигзаг. Ако това Ви се струва безумие, какво е за обкръжаващите Ви, които са свикнали да Ви виждат в спокойно състояние?… Сег а сте склонни в пристъп на афект да кажете неща, които всъщност не сте е имали намерение да казвате. Постарайте се да се абстахирате от всичко отвън, което Ви дразни, успокойте се и потърсете причината за ставащото.

Водолей

Днес за вас ще е много важно мнението на Вашия любим човек относно това , какво и как вършите. Даже и мнението му да се окаже погрешно, звездите Ви съветват все пак да се вслушате в него. Дори и ако само Ви накара да се замислите и отново да прецените нещата…

Риби

Да се промени миналото е невъзможно, та затова трябва да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте направили (или не сте направили), ще се размие във времето, а това означава, че е дошло време да гледате напред и да оставите всички лоши спомени зад гърба си. Докато изчаквате да утихнат всички отрицателни емоции, Вашето търпение ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат , ще Ви отвлекат от неподходящите мисли по най-добър начин. Срещайте се с приятели и непрекъснато си напомняйте, че Ви очаква прекрасно бъдеще.

предишна статияАПИ: Ремонтите на „Тракия” и „Хемус” продължават
следваща статияПонижаване на температурите и превалявания ни очкават в четвъртък