зодиак

Овен

Днес можете не само приятно да прекарате времето, но и да постигнете значителни промени в личния си живот, които ще бъдат с положителен знак. Наистина, за това ще са нужни търпение и предпазливост, но за щастие тези чувства в момента не са Ви чужди. Вие сте малко по-сериозни от обичайното, и навярно това ще се хареса на близките Ви. За тях Вие ще бъдете и надежден помощник , и добър съветник. В края на деня настроението Ви ще се развали – на пръв поглед – без всякаква причина. Затова за вечерта е по-добре да не си планирате някакви уморителни занимания, светски мероприятия и съвместна работа.

Телец

Подходящ ден за смяна на работното място или за начало на нов делови проект. Лесно отделяте идеите, заслужаващи внимание от тези, които е по-добре да забравите веднъж и завинаги. Бизнес-усещането Ви ще направи възможно да сключите изгодни сделки и да изберете най-перспективните проекти. Конкурентната борба ще бъде доста остра, но към средата на деня ще си дадете сметка, че сте взели връх. Разногласията с приятелите ще Ви накарат да се замислите, не е ли време да промените кръга си на общуване. Не бързайте да огласявате своето решение, защото е вероятно скоро да го промените.

Близнаци

Този ден ще Ви донесе много грижи и ще представи пред Вас огромен брой задачи, изискващи незабавно разрешение. Въпреки че имате не малко надеждни съюзници, по-голяма част от работата ще се наложи да изпълнявате самостоятелно. Пък и никой не би се справил с нея така добре, както Вие… Вечерта са възможни приятни срещи или посещение на културни мероприятия. Дръжте се по-близо до творчески настроените личности, защото общуването с тях ще разшири Вашите хоризонти.

Рак

Днес все още сте в пасивно настроение, макар ситуацията в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, тъй като колкото повече се намесвате, толкова повече ще се притеснявате. Да се безпокоите за онова, което е извън Вашия контрол, е напълно безсмислено. За Вас се грижат близките Ви, а те ще се справят с всичко, докато се върнете на игралното поле. Най-добре е сега да употребите енергията си за делегиране на задълженията и на готовност да сложите едно рамо, ако потрябвате, на своите близки.

Лъв

В този ден трябва да се опасявате от всички представители на противоположния пол,отговарящи на Вашите изисквания за външна привлекателност като цяло, и красота – в частност. Те могат даже със самото си съществуване да Ви накарат да се замислите, до колко Вашата половинка се явява за Вас точния избор.

Дева

Днес на Вашия любим човек няма да бъде лесно да възприеме всичко, което правите и говорите, сериозно. Ако не планирате да използвате своето амплоа на клоун, ще се наложи да бъдете много убедителни, за да избегнете неразбирането.

Везни

Вашият любим човек трябва да е редом с Вас не само в радост, но и в тъга. Днес ще се появи уникална възможност да го изпробвате и в едната и в другата ситуация, а също и няколко промеждутъчни. Така ще си изясните, до колко сте си нужни един на друг.

Скорпион

Този ден за Скорпионите ще е не само тежък, но и опасен: действайки разгорещено, рискувате да навредите и на себе си, и на другите. Нервното претоварване може да доведе до тежки заболявания и затова се постарайте да запазите спокойствие и да избегнете стресовите ситуации. От занимания с екстремални видове спорт и участие в травмоопасни игри е по-добре да се откажете. В общуването проявявайте предпазливостпредпазливост: напълно е възможно в обкръжението Ви да се намерят хора, готови да се възползват от Вашата безкористност и готовност за помощ. А и Вашите съвети едва ли биха били разбрани правилно.

Стрелец

Денят е подходящ за концентриране върху домашния живот. Отношенията с близките хора днес ще Ви радват ; ще възникнат много нови поводи за разговори. Може да посветите деня на покупки за в къщи, на украшения и декориране. Може да организирате празник или семейно мероприятие , но към каквото и да се ориентирате, то ще премине прекрасно и дълго време ще се помни. Така добре биха преминали днес и любовните срещи.

Козирог

Днес можете да се окажете в състояние на неопределеност, но не възприемайте това като неудачен период в живота си, а като своеобразна „чакалня”. Това е само подготовка към нещо невероятно. Може скоро да скъсате любовни или приятелски отношения с някого, които в момента прекалено много Ви ограничават, или обратно – да вдъхнете нов живот на отношения, които още не са се изчерпали. Звездите Ви съветват, да действате смело. Непременно ще получите награда за това, така че се захващайте за работа!

Водолей

Планирайте за днешната вечер нещо особено, дори това да е в последния момент. Позвънете на старите приятели или на накой, който има за Вас голямо значение, или на някого, който в един прекрасен момент може да стане за Вас нещо повече от приятел. Поканете ги в някое заведение и там, в смях и закачки, прекарайте весело времето си. Ако искате, може да обсъдите въпроси, от които в последно време много Ви интересуват – нали за това са дадени приятелите на хората.

Риби

На Вашия любим човек днес неочаквано ще му се прииска, да Ви зарадва с нещо. Затова се постарайте действително нищо да не очаквате и да вярвате в това, че сюрпризът ще се окаже истински празник за Вашата душа и в крайна сметка няма да Ви разочарова. Звездите Ви желаят късмет.

предишна статияВремето се пооправя, валежите намаляват
следваща статияАПИ: До 90км./час е ограничена скоростта от 45 до 53 км. на АМ „Тракия” в посока София