Начало Водещи Денят за една от зодиите ще бъде тежък, друга очаква добра новина

Денят за една от зодиите ще бъде тежък, друга очаква добра новина

2560
Овен През този ден всяка промяна на изражението на лицето на Вашата половинка ще тълкувате като някакво разочарование и неудоволствие, разстоянието от които

Хороскопът ви за 6 януари 2018г.

Овен
Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере, какво искате да му кажете, и никакви Ваши аргументи няма да му окажат нужното въздействие. Затова се постарайте да апелирате не към неговия разум, а към чувствата му: те ще бъдат по-възприемчиви към Вашите думи.

Телец

Животът е в разгара си! Понякога си позволявате да стигнете до доста крайни неща, но като се има предвид Вашата импулсивност, просто е учудващо, че не сте стигнали по-нататък. Дошло е време да седнете и творчески да подходите към нормално планиране на нормален и стабилен бюджет, към който бихте могли да се придържате. Хайде прекратете с хихикането! Може да направите това. Освен това, не се ли опитвате да отделите нещичко за почивката през лятото?

Близнаци

Това е ден, в който изключително важно ще стане благородството и достойното поведение по отношение на човека, изпитващ към Вас силни чувства. Не трябва да се възползвате от чуждите слабости или да постигате своето с ултиматум – използвайте мирните честни начини за достигане на своите цели. По начало Близнаците рядко успяват да избягнат конфликтите с близките хора. Възможни са спорове на битова основа. Денят е и извънредно неподходящ за започване на съвместни начинания, тъй като общите неща ще бъдат захвърлени незавършени.

Рак

Денят ще премине доста спокойно, ако щадите собствените си нерви и не започвате да се биете с тези, които за сега нямат намерение да Ви нападат. Конкурентната борба безусловно е нещо увлекателно, но сега Ви е нужно примирие, за да възстановите силите си и да си намерите нови съюзници. Може да решавате задачи, свързани с учение, повишаване на квалификацията и самореализация. Всяка дейност, изискваща поне малко творчество, ще Ви радва, и едновременно с това ще Ви помага да привлечете вниманието си към себе си. Голяма е вероятността да започнете служебен роман.

Лъв

Отмерен и спокоен ден. За успех в работата ще Ви трябва само едно – умение да се съсредоточите на скучна дейност, която е еднообразна и не допуска творчество или фантазия. Ако през първата половина от деня се справите със задачата, то втората ще Ви донесе приятни изненади, под формата на интересно делово предложение или многообещаваща среща. Обаянието Ви днес е видимо буквално за всички, така че няма да останете без внимание дори за секунда. Бъдете внимателни – Вашата „половинка” може да ревнува!

Дева

През този ден ще бъде доста трудно на Вашия любим човек да контактува с Вас, тъй като Вие ще сте напълно убедени, че Ви разбира от половин дума и въобще не е нужно да му обяснявате каквото и да било в детайли. Само че на практика нещата съвсем няма да се окажат такива, и ще се наложи – волю- не волю, да влезете в ролята на търпелив наставник.

Везни

През този ден се постарайте колкото може по-малко да обръщате внимание на странностите в поведението на своя любим човек и си намерете някакъв отдушник, за да изпуснете парата. В противен случай рискувате да натрупате в себе си толкова раздразнение, че то рано или късно да изригне като вулкан.

Скорпион

Май сте си прекалено самодостатъчни, за да смятате някого за своя половинка! Ако трябва да сте честни (поне пред себе си), думата „половинка” даже малко ще Ви наскърбява… Тогава може би е по- добре да живеете в усамотение, щом толкова никой не Ви е нужен? Помислете за това на спокойствие…

Стрелец

Днес много интересен човек няма да сваля поглед от Вас. Възможно е да е решил да Ви избере за дълги отношения – любовни, делови или Бог знае какви. Помислете си дали наистина това е човекът, с който бихте искали да сключите съюз?… Не позволявайте самоувереното му и дръзко поведение да Ви заслепи до толкова, за да не можете да разберете истинската му същност. Но в същото време не бива и да мислите, че крие кой-знае какви недостатъци. Постарайте се да опознаете този човек повече, и вземете решение, когато имате повече информация.

Козирог

Днес трябва да намерите поне минутка за откровен разговор със своя любим човек. Този разговор може да се покаже по- резултатаен от различните намеци, заплахи или опити да докажете нещо с действия или отстъпки. Впрочем и сами ще се убедите, стига само да опитате…

Водолей

Днес бъдете готови за цял куп покани, възможности и особени молби. Те по своему са привлекателни, но просто няма да можете да отговорите на всички. Трябва да забавите ход и да поемате по-малко ангажименти. В последно време са се случили твърде много събития и по тази причина има опасност да загубите усещането за перспектива или да започнете да възприемате близкия човек като даденост, а това е съвършено неприемливо. Отдайте предпочитания на вариантите, които се основават на дългосрочни цели. За съжаление, може да Ви се наложи, да минете без развлечения.

Риби

В този момент просто не можете да отидете твърде далеч с експериментите. Открити сте за всичко непознато и умът Ви е готов за временно объркване. Измъкнете се от къщи и потърсете нещо, което ще накара умът Ви да работи с пълна сила. Това може да бъде дълъг и сложен художествен или даже документален роман, колкция от пъзели или сложни кулинарни рецепти, които ще си дадат възможност да опитате, какво е да си поставите цели и да я постигнете. Едно предизвикателство няма да Ви разочарова.

предишна статияПрез уикенда ще е предимно слънчево
следваща статияХойт Браян Ий: Сърбия да избере на кой стол ще седи