Дневен хороскоп
Дневен хороскоп

Овен
Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи, почивка и добра компания. Навсякъе ще бъдете желан гост, тъй като сте весели и носите със себе си добро настроение. Може да изберете подаръци за близките си, но ще Ви е трудно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният емоционален фон не само ще Ви осигури душевен комфорт, но и ще Ви помага да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е свързан с урегулиране на важни за Вас отношения, но за да постигнете това, ще се наложи да положите сериозни усилия.

Телец

Днес не трябва да забравяте, че Вашия любим човек също има право на мнение и собстено виждане за ситуацията. Затова не трябва да го притискате прекалено и да го принуждавате на някаква точно определена реакция със своите думи и действия.

Близнаци

Доста много ще постигнат онези Близнаци, които умеят правилно да поставят ултиматуми и да блъфират. Рискът вдъхновява. Благодарение на обстоятелствата, нито за минута няма да загубите увереността в собствената си победа и ще я удържите, удивлявайки заобикалящите Ви. Интересното е, че представител на друг знак, ако се опита да наптави съвсем същото, ще постигне точно противоположен резултат. Днес сте склонни да си играете с чувствата на другите, включително и с тези на хора, които много уважавате. Бъдте внимателни: близките ще Ви простят прегрешенията на този ден, но неприятния привкус от обидата все пак ще остане.

Рак

Жеанието да изпадне в дрямка , от време на време се появява у всички хора, но сега просто Ви се иска, да бъдете по-далеч от шумната тълпа. Необходимо Ви е някакво време, в което да останете в пълно спокойствие. Освен това , сега е най-подходящото време , за да учудите обкръжаващите Ви хора. С тази задача можете напълно да се справите, изключващи телефона си и не отговаряйки на никакво позвъняване.

Лъв

За да научите нещо ново, ще е необходимо не малко време, и затова не трябва да проявявате нетърпение. Всеки път, когато научавате нещо ново, на практика се сблъсквате с нови препятствия. Това може да охлади Вашия плам, макар и да няма нищо необичайно в тази ситуация. Просто продължавайте да действате и да се учите. Много скоро всичко ще тръгне много по-лесно. Вървите напред със свое собствено темпо и не трябва да сравнявате своите успехи с това, колко бързо постигнат същото останалите. Концентрирайте се върху онова, което още предстои да направите.

Дева

Лошата новина е, че се движите по минно поле, а добрата – че посоката е правилно избрана. Включете бдителността и наблюдателността на пълна мощност, и се дръжте колкото е възможно по-далече от всичко, което напомня суета и прибързаност, и бавно се придвижвайте напред към целта. Сложно ще се подреждат и отношенията Ви с близките, на които днешното Ви поведение ще се струва до голяма степен странно. Впрочем, всички ще Ви разберат правилно, ако не пожалите време за подробни и многократни обяснения. На помощ може да разчитате през втората половина от деня, и то – от съвършено неочаквано място…

Везни

Днес ще Ви се струва, че всичко, което правите в личния си живот, не е правилно, и трябва да постъпвате по съвършено друг начин. Само че преди да променяте каквото и да било във Вашия модел на поведение, не забравяйте да се посъветвате с Вашия любим човек. Него това също го засяга.

Скорпион

Днес е прекрасен ден, за да доведете до край започати, и по някаква причина захвърлени неща. Няма да Ви мързи да се занимавате с детайли или да „изпипвате” дреболии, да оправяте грешки и въобще да довеждате до съвършенство всичко онова, което попадне в ръцете Ви. Истината е, че ако под ръка Ви попаднат хора, Вашия перфекционизъм може и да не им хареса. Разнообразните мероприятия по превъзпитанието и насочването по правия път е по-добре да оставите за момента, когато ще сте по-снизходителни към чуждите слабости.

Стрелец

През това денонощие може постепенно да се превърнете в чоек, който иска колкото се може повече да се наслади на живота. Възможно е да криете своите прищевки и пристрастия от околните, но себе си няма да успеете да измамите. През това време може да се усили Вашата вътрешна потребност от любов, съчувствие, внимание. Признание, домашен уют и емоционална хармония към някого, а също (ако, разбира се, сте сериозно влюбени), за тясно интимен контакт с обекта на Вашата страст. Това е не лош момент за за изпълнение на конфеденциални поръчки или за тайни срещи.

Козирог

Изглежда на Козирозите предстои да направят нещо много важно. И то – незабавно. В един момент цялото семейство ще се окаже откъснато от ежедневните си задължения, за да Ви съдейства в този много важен процес.И трябва да знаете: домашните Ви няма да изпитват към Вас особени благодарности по този повод.

Водолей

Това е съвършено очевидно, но може да се повтори още веднъж: над отношенията трябва да се работи. Възможно е и да го знаете , но едни от най-важните за Вас отношения, са изгубили равновесие. Насочете вниманието си към онзи човек, който смятате, че не Ви дава онова, от което се нуждаете. Вместо да давате и взимате, в последно време само давате, дайте си сметка, че и Вие сте заслужили някакви усилия от страна на този човек. Не му поставяйте ултиматуми – просто почакайте и вижте, ще поеме ли топката, след като Вие я пуснете…. Би трябвало да се съсредоточите и върху семейните работи, тъй като днес от помощ се нуждаят най-близките Ви хора.Само че не проявявайте прекомерен ентусиазъм, а напраете само онова, за което Ви помолят.

Риби

Днес неочаквано за себе си ще откриете, че някой представител на противоположния пол много се е заинтересувал от Вас и не би имал нищо против да завърже по – близко запознаснатво. Може би наистина това е човека, когото сте търсили цял живот, дори и първите Ви впечатления да твърдят обратното?

предишна статияПроменлива облачност и максимални температури до 12°
следваща статияАдв. Хаджигенов: Животът на правителството зависи от правосъдната реформа