зодиак зодии

Овен
Много от трудностите през този ден ще са свързани с това, че жизнения тонус на Овните е понижен. Вместо бодро и въодушевено да се занимавате с работа, Вие ще прекарате деня в мрачни и неприятни размисли. Рабира се, това няма да помогне за подобряване на отношенията с колегите: след като предприемат няколко неуспешни опита да Ви ободрят, те просто ще се оттеглят. Но пък у близките си вероятно ще срешнете разбиране и ще намерите подкрепа. Не се страхувайте да разкажете за своите съмнения и проблеми. Ще имате шанс да получите добър съвет и своевременна помощ. В случай на обостряне на хронично заболяване, не отлагайте посещението при лекар.

Телец

Денят е подходящ за построяване на планове за бъдещето. Днес у Вас ще се появят нови идеи , всързани с целите Ви и за това ще Ви помогне любимия човек. В своите решения и постъпки ще бъдете оптимисти и ще се надявате на най- добри резултати. Времето е благоприятно за срещи, в това число и романтични, за конференции и презентации. В деловата сфера са възможни недомлъвки с началството.

Близнаци

Днешният ден ще е добър, ако в началото нищо не правите, а след това си отпочинете още малко.Преди всичко от това, което е прието да се нарича битови проблеми. Нека с работата у домада се занимава който иска, но само е Вие! Иначе ще станете най-непоносимото мрънкало на света и домашните ви силно ще съжаляват, че са Ви накарали да направите нещо.

Рак

Днес може да откриете , че Вашите представи за любов съвсем не съвпадат с тези, на Вашия любим човек. Постарайте се, колкото е възможно по- бързо да достигнете до средно аритметично във Вашите съждения, иначе конфликтите в бъдеще са неизбежни.

Лъв

Именно днес трябва най на края да направите решителната крачка, на която така дълго не сте могли да се решите. Ако от отдавна Ви се е искало да се разделите с Вашия любим човек, да започнете да се виждате със симпатичен представител на противоположния пол или да му предложите ръката и сърцето си, няма да намерите по-подходящ ден.

Дева

Днес на Вашия любим човек ще му се иска, някак си да си обясни Вашето поведение, да го наложи в обичайната схема и да го завери с Вашия подпис или печат. Да, правилно се досещате! Впрочем, вероятността да не се досети е твърде голяма и затова трябва сериозно да помислите, одобрявате ли неговите изводи.

Везни

В последно време всичко около Вас е пропито от любов. Вие отлично се оправяте в тези неща, а и можете да обясните , действително ли са щастливи Вашите приятели, и ще имате ли такива добри отношения и след това. Ако Ви се обиждат, че до сега не сте им дали своята творческа благословия, не им позволявайте, да направят това. Понякога се налага близките хора да пазите като деца, даже и ако става въпрос за любов. Продължавайте да изучавате стващото.

Скорпион

На Скорпионите, които са заети с решаването на важни практически задачи и преодоляване на битови трудности, денят едва дали ще се стори успешен. Претоварването се отразява не само на физическото, но и на емоционалното състояние и кара представителите на знака остро да реагират на съвсем дребни и несъществени неща. Любимият човек ще се отнесе към това с разбиране, но новите познати, като и някои роднини, могат да се окажат неприятно изненадани. Сега не сте достатъчно икономични и можете да похарчите повече пари, отколкото имате възможност да си позволите. През днешния ден не купувайте неща, които са за дългосрочна употреба.

Стрелец

Взаимоотношенията ви със съмишлениците през това денонощие не може да бъдат наречени свободни и непринудени. Най-вече ще Ви се наложи да обсъждате стратегически въпроси или да се занимавате с корекция на сложни съвместни планове. Реализацията на общите дълговременни замисли може да се окаже под заплаха или да протекат при трудни условия, свързани със забрани и ограничения. Не губете самообладание и бъдете по-сдържани и дипломатични. В противен случай може да изгубите най-добрия си съюзник, с когото някога сте изяли един чувал сол, или да понесете финансови загуби.

Козирог

Днешният ден ще бъде благоприятен за срещи с близки хора и с роднини. Може да се позанимавате с домашна работа и да организирате семеен празник. Общуването днес ще бъде приятно и увлекателно и ще научите много интересни неща. Бъдете открити за нова информация. Разговорите ще бъдат интелектуални. Вероятни са материални придобивки и парични постъпления.

Водолей

Какво може да бъде по-приятно от хубава вечер в приятна компания? Разбира се, само вечер в компанията на любимия човек. Днес ще имате възможност да съчетаете всичко това. Има вероятност да получите покана от свои общи приятели, да отбележите някакво тяхно радостно събитие. Очаква Ви приятна вечер в топла приятелска обстановка.

Риби

През този ден Вашият любим човек ще се нуждае от Вас не само в качеството на любим човек, но и в качеството на работна сила. Той бляскаво ще се справи с възложената му работа и даже ще поиска продължебие, но само в случай, че наградата ще бъде Вашата щастлива и искрена усмивка.

предишна статияНапрежението днес ще намалее за една от зодиите
следваща статияЕрдоган влезе в ролята на благодетел в Западните Балкани и Украйна