Овен
Не е зле да преосмслите отношенията си със своята романтична половинка. Дайте си сметка, че трябва да отхвърлите всичко, което Ви пречи да вървите напред. Ако смятате, че сте направили всичко възможно, би трябвало да се замислите за внасяне на кардинални промени в ситуацията.

Телец

Днес Вашия любим човек ще се прояви като забележителен събеседник: ще Ви бъде много обидно да приключите разговора с него, но рано или късно ще трябва да направите това, защото, макат и от време на време, се налага да се поспи. Остава само да разчитате на това, че подобни вечери ще се повтарят във Вашия живот нееднократно.

Близнаци

През целия ден Вашият любим човек ще се шегува с Вас, и то по доста обиден начин. Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки даже и удоволствие, или честно да му признаете, че такъв вид общуване не Ви е по вкуса. Най добре е, да не довеждате ситуацията до краен предел.

Рак

Засучете ръкави и се залавяйте за работа, концентрирайки своето внимание на детайлите. С енергията, която Ви изпращат звездите, няма да Ви е трудно да го направите. Сега действате като истински генератор, без да губите време за бръщолевене и демонстрирайки зашеметяваща продуктивност. За това сте избрали идеалното време, тъй като след няколко дни вниманието Ви ще се фокусира на куп други интересни неща.

Лъв

Лъвовете правят много усилия, за да прекарат този ден весело и интересно, но усилията им ще се окажат напразни. Скука – това е думата, която кратко, ясно и точно характеризира този ден. Единственият начин да я избегнете е да се занимавате с нещо полезно, макар и не много увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, основното чистене би се оказло много по-ефективно развлечение, отколкото срещата с приятели. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните ценности общувате мъдро и безгрешно.

Дева

Добрата новина се заключава в това, че Ви предстои много спокоен и приятен ден. Лошата новина е, че това няма да продължи вечно, и едва ли ще можете да направите много. При условие, че се помирите с неговата непродуктивност, ще можете да се избавите от всяко бреме, което биха Ви стоварили. Дайте си сметка, че днес не би могло да разчитате на какъвто и да било успех. В крайна сметка, това е малка почивка в графика и не би предизвикала особено безпокойство у когото и да било.

Везни

Ако сте забелязали, че в последно време разправиите във Вашето семейство са станали прекалено много, опитайте днес да си дадете сметка за техните причини. И е желателно да направите това не сами, а двамата заедно! Постарайте се, разговорът да е спокоен и конструктивен, а да не прерасне в поредния спор! ? може и това да се случи…

Скорпион

Не форсирайте днес събитията в личния си живот, дори това прекалено много да Ви се иска. Постарайте се за никъде да не бързате, спокойно да плувате по течението и да се наслаждавата на всички удоволствия на живота, които може да Ви даде той този ден, а също и Вашият любим човек .

Стрелец

Може да почуствате, че не Ви достига удовлетворението от живота. В последно време щедро сте разпределяли своята енергия за да сте в помощ или на разположение на всички подред, и това Ви е отвлекло от мисълта за онова, което не Ви достига. Само че днес ще разберете, какво всъщност не Ви достига, и ще се замислите над възможностите, как да си го осигуритре. Много скоро ще намерите отговор, който ще Ви се струва очевиден и достатъчно привлекателен.

Козирог

Още от сутринта ще започнете да виждате признаци за това, че действате правилно. Източникът на невероятно влияние в живота Ви Ви подтиква в удивително позитивно направление, макар че и не се старае да го скрие. Като правило преструването е съвършено безполезно и затова е добре да сте признателни на хората, които изключително много Ви уважават, защото сте честни и праволинейни. Внесете прозрачност в живота си. Предприемайте сериозни крачки вместо тихите, за които сте се надявали, да останат незабелязани. Вдигайте шум!

Водолей

Хубав ден за работа, а и за всички други обществено-полезни занимания. Не трябва да очаквате възнаграждение за своя труд : дайте воля на алтруистичните си пориви и помогнете на другите, без да очаквате нищо в замяна. Звездите ще се погрижат, за да не бъдат усилията Ви напразни. В развлеченията трябва да си знаете мярката, а и с някои вредни привички трябва да се разделите. Романтичните отношения могат да се развият не съвсем така, както би Ви се искало. Възможни са прекалено много емоции, и то – не винаги положителни. Не губете главата си! Използвайте своето умение да анализирате ситуацията и да направите верни изводи, за да решите как да действате по-нататък. При всички положения прибързаността е крайно нежелателна.

Риби

Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите , което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да се премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения си живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша… Раздразнителните познати са част от живота и затова ако някой показва характер, не се дразнете. Вместо това превключете вниманието си на изграждане на нови отношения и поддържане отчасти на вече съществуващите. Това всъщност засяга не само Вашия личен живот, но и работата. Всички не са задължени да Ви обичат! И чесно казано, използвайки всичката си енергия, за да направите другите щастливи, оставяте малко, за да ощастливите себе си, а това вече не е добро…

предишна статияГодина и половина ковид в България: Близо 500 хиляди излекувани и 24 хиляди изгубили битката с вируса
следваща статияВремето днес ще бъде облачно, на много места се очакват превалявания от дъжд