Начало Свят Гаджето на Джордж Майкъл: Той се самоуби, това бе петият му опит!

Гаджето на Джордж Майкъл: Той се самоуби, това бе петият му опит!

1537
„Джордж Майкъл се самоуби. Това бе петият му опит“, заяви партньорът на починалата преди две години попзвезда Фади Фауаз, цитиран от „Дайли

„Джордж Майкъл се самоуби. Това бе петият му опит“, заяви партньорът на починалата преди две години попзвезда Фади Фауаз, цитиран от „Дайли мейл“. Според фризьора 53-годишният певец е починал в навечерието на Коледа, а не на самия празник, както се смяташе до момента.

През 2016 година лекарите съобщиха, че Джордж Майкъл е починал от сърдечна недостатъчност. Според Фауаз обаче звездата е извършила опит за самоубийство в навечерието на светлия християнски празник, а именно в деня на рождения ден на покойната му майка – Лесли Харисън, която умира на 24 декември 1997 година, след тежка битка с рака.

Партньорът на звездата твърди, че певецът е бил мъртъв от поне 24 часа преди да го открие в дома му в Горинг. Разследващите установиха, че Фади, фризьорът от ливански произход, с когото Джордж Майкъл поддържаше доста турбулентни отношения пет години преди смъртта си, е спал в колата си в нощта срещу Коледа след скарване с любимия си.

Официално полицията не оповести подробности след аутопсията на певеца по настояване на близките му. Съдебният медик по случая Дарън Мортън заяви, че Джордж Майкъл е починал от естествена смърт, но не уточни точния ден и час на смъртта му.

предишна статияЗащо и кога плодовете са опасни за здравето ни
следваща статияЕмир Кустурица ще снима филм в Русия