Начало Свят В Полша направиха автомобил за задръствания (СНИМКИ)

В Полша направиха автомобил за задръствания (СНИМКИ)

1243

Флекс, уред за заваряване и сръчни ръце – тези три неща са напълно достатъчни за създаване на машина, която се намира на границата на човешките възприятия. Доказателство за това е дело на неизвестен майстор от Полша, който успя на два пъти да намали широчината на PSO Polonez, пише Automedia.

Снимки на автомобила бяха публикувани във Facebook, като от тях се вижда, че след намесата на майстора в колата вече могат да се поберат само двама души, а не петима, както е било преди това. Те обаче имат доста по-голям комфорт на разположение – подлакътници от двете страни, както и отличен обзор на пътя.

Техническа информация за колата липсва, а това е най-интересното в случая, тъй като намаляването на широчината със сигурност е наложило преработка на всички оснавни системи и компоненти. Не е ясно и дали автомобилът се придвижва наистива или ще служи само за показване.

Ако все пак машината може да се движи, тя със сигурност ще бъде едно от най-подходящите превозни средства за придвижване в задръстванията в големите градове.

предишна статияКитайският президент беше вписан в Конституцията на страната
следваща статияШвеция си иска 43-годишен дълг от Северна Корея за коли Volvo