Путин

Компютърно генериран Владимир Путин ще бъде водещ на комедийно чат-шоу на Би Би Си, с британския политически коментатор Алистър Кембъл сред онези, които мерят уменията си с руския лидер.

Два кратки пилотни епизода на шоуто „Тази вечер с Владимир Путин“ ще бъдат излъчени на канала Би Би Си Две следващия месец, всеки от които с по двама гости.

Но звездата на шоуто ще бъде 3D дигитален анимационен образ на Путин, който ще може да се разхожда и да седи зад бюрото, „интервюирайки истински човешки гости пред студийната публика, всички в реално време“ ,

„Любимият на всички борещ се с мечки глобален властелин Владимир Путин най-накрая постигна своята крайна цел – чат-шоу в Би Би Си“, заяви британският телевизионен оператор.

„Забравете световната политика, двата пилотни епизода на Би Би Си Две скоро ще бъдат световноизвестни марки за чат шоу и ще отбележат крайната победа на Влад, лидер на свободния свят.“

В един от спектаклите измисленият Влад се опитва да се оправя със сложни въпроси около феминизма – в другия той благодари на Кембъл „за участието си в такава бъркотия от неща“, казаха от Би Би Си.

Великобритания и Русия са в нажежени отношения след отравянето на бившия руски шпионин Сергей Скрипал в град Солсбъри миналата година.

предишна статияНапрегнат ден за една от зодиите, разочарование за друга
следваща статия„Ферари“ и „Мерцедес“ ще почетат Ники Лауда в Монако тази неделя