Начало Пари Вижте луксозния апартамент на Джони Деп, продаден за 1,4 млн. долара (СНИМКИ)

Вижте луксозния апартамент на Джони Деп, продаден за 1,4 млн. долара (СНИМКИ)

3589

Холивудският актьор Джони Деп се сбогува с петия си и последен пентхаус в луксозната „Ийстърн Колумбия билдинг“ в Лос Анджелис за 1,425 млн. долара.

Звездата от „Карибски пирати” се раздели с мезонета си, след като преди това той бе обявил и петте си жилища в небостъргача за продан срещу крупната сума от 12,78 млн. долара.

Липсата на желаещи да сключат подобна сделка обаче, го принуди да продаде всеки един от апартаментите си поотделно, в резултат на което се оказа с 2 млн. долара по-малко от предварително обявената им обща стойност.

Последното жилище, с което Деп се сбогува сега представлява великолепен панорамен пентхаус на три нива, разделени от красиви стълбища със стоманени перила и издържани в индъстриъл стила.

Припомняме, че известният актьор започна да разпродава недвижимото си имущество след раздялата си с Амбър Хърд миналата година.

Освен петте свръх луксозни мезонети, той продаде и още два свои имота на обща стойност 5,5 млн. долара през септември и октомври миналата година за съответно 2,54 млн. и 3.09 млн. долара.

предишна статия12,1 млн. долара дари основателят на Facebook на Харвард
следваща статияНевероятно преживяване: Вълната в Аризона