Хю Хефнър

Вдовицата на Хю Хефнър – Кристъл Харис даде първото си интервю след загубата на съпруга си.

Хю Хефнър
на снимката: Хю Хефнър и съпругата му Кристъл

31-годишната манекенка каза, че е „убита от мъка”.

„Все още не мога да повярвам. Погребението беше в събота. Сега той почива на мястото, където винаги е искал да бъде във вечността. Той беше американски герой, пионер. Чувствах колко силно ме обичаше, а също го обичах. Благодарна съм му. Той ми даде живот, посока, научи ме на доброта. Винаги ще бъда благодарна, че съм била с него, държейки ръката му и разкривайки любовта си. Той промени живота ми и ме спаси. С него се чувствах щастлива всеки ден. Той беше светлина за света … Никога няма да има друг Хю Хефнър“, разказа Кристъл.

Легендарният основател на списание „Плейбой” Хю Хефнър почина на 27 септември на 91 години. Лекарите съобщиха, че причината за внезапната му смърт е спиране на сърдечната дейност и белодробна недостатъчност.

Хю Хефнър

Хефнър беше погребан до гроба на Мерелин Монро. Мястото до холивудската актриса, Хефнър купи още през 1992 г. за 75 хиляди щатски долара.

Хю Хефнър

Последната жена в живота му беше 31-годишната Кристъл, с която бяха заедно повече от 5 години.

Плейбоят не веднъж е казвал, че не се притеснява от огромната възрастова разлика помежду им.

Преди началото на романа с основателя на Playboy, Кристъл се снимаше за много списания, включително и за изданието на Хефнер.

Хю Хефнър

Противно на предположенията, че младото момиче се е омъжила за милиардера заради парите му, стана ясно, че тя дори не е включена в завещанието му.

Медийната му империя наследи синът на 91-годишния Хефнър.

Иначе в Холивуд вече се говори за биографичен филм за легендарния създател на „Плейбой”.

Хю Хефнър

Американският музикант и актьор Джаред Лето ще изпълнява ролята на Хю Хефнър.

Джаред Лето
на снимката: актьорът Джаред Лето

Филмът ще бъде режисиран от Брет Ратнър.

„Джаред е мой стар приятел. Когато чу, че аз имам правата върху историята на Хеф, той каза: „Искам да го изиграя, искам да го разбера“, цитира думите на Ратнър вестник „Холивуд Рипортър“.

„И наистина вярвам, че Джаред може да го направи, той е един от най-големите актьори на нашето време“, каза още режисьорът.

Според „Холивуд Рипортър“, проектът все още е на ранен етап, но за неговото създаване Ратнър се е замислил още през 2007 г.

Хю Хефнър

През април тази година Ратнър покани Лето в имението на Хефнър на премиерата на телевизионната програма American Playboy: The Hugh Hefner Story, която беше създадена за 91-ия рожден ден на основателя на Playboy. Режисьорът искаше да запознае Лето с човека, който ще изиграе, но поради неразположение Хефнър не се появи пред гостите.

предишна статияКейт Уинслет ще участва във втората част на „Аватар” (ВИДЕО)
следваща статияПет необичайни професии, от които се заработва доста добре