Нищо не е прекалено хубаво за Брус Уилис. Холивудският актьор просто се раздели с една хубава сума, за да купи нов имот.

След четири години живот в Ню Йорк, точно в шикозната резиденция на Бедфорд, Брус Уилис и съпругата му Ема решават да се завърнат в Калифорния.

Според информация разпространена на 6 март от „Variety“, 63-годишният актьор и 40-годишният модел са насочили вниманието си към зашеметяващ имот в престижния Brentwood, Лос Анджелис. Състоящ се от седем спални и дванадесет бани, къщата с площ от 1200 квадратни метра обхваща три елегантно декорирани етажа и предлага два басейна (закрит и открит), както и киносалон. Списанието твърди, че двойката е похарчила 9,8 милиона долара, за да си подари този нов дом.

Заедно от единадесет години Ема и Брус Уилис са родители на две момичета, Мейбъл (6 години) и Евелин (на 4 години). Те са закупили дома си в Бедфорд през 2014 г. за 12 милиона долара, а днес претендират за 12,9 милиона долара. Те притежават и други имоти, като вила на островите Търкс и Кайкос, както и апартамент в Манхатън, купен от Ема преди години. През 2016 г. Брус Уилис също продава ранчото си в Айдахо. В крайна сметка той се продаде миналата есен за 5,5 млн. долара. Силно снижена цена в сравнение с първоначалната от 15 млн. долара.

предишна статияАПИ: Очаква се интензивен трафик в края на работна седмица
следваща статияАмерикански учени: Заменете подсладените напитки с вода, за да избегнете рака