Brigitte_Macron
Първата дама на Франция Бриджит Макрон

Брижит Макрон понякога има проблеми с начина, по който я приемат във Франция, но това не е така в Япония. Там нейната популярност е такава, че японците развиха истинска „Бриджит-мания“.

Естествено, че за Брижит Макрон не спира да се говори. На 21 юни, в петък, докато Франция празнува фестивала на музиката заедно с настъпващото горещо лято, Елисейския дворец организира парти, за което много се говори.

Първата дама на Франция слезе сред тълпата, за да направи няколко танцови стъпки.

Днес, 26 юни, при пристигането си в Япония никак не беше по-малко дискретна. Тя наистина е много популярна сред японците. Те са развили истинска „Бриджитмания“ за съпругата на Еманюел Макрон, съобщава „Льо Паризиен“.

Интересът на японците към двойката е такъв, че Брижит и съпругът й дори имат право на собствена манга /комикс/. И темата на приключенията им в комиксите не е нищо друго освен тяхната любовна история. Защото именно това е нещото, което пленява японската общественост.

С техните 25 години разлика, връзката им е изненадваща, а Брижит – очарователна. Първото интервю, което тя даде като първа дама за списание „Ел“ през август 2017 г., дори е преведено в японската версия на списанието. Най-малкото, ако Бриджит не може да се похвали с подкрепата на сътрудниците на съпруга си, то поне тя може да е уверена, че има любовта на японците.

предишна статияЗа една зодия е добре от днес да си смени начина на живот, а друга ще започне разширяване на бизнеса
следваща статияАктрисата Джуди Денч застана в защита на Харви Уайнстийн и Кевин Спейси