Боно
На снимката: фронтменът на U2 Боно

Концертите на живо няма да са същите в следващите години, а като цяло бъдещето им е поставено под въпрос, смята фронтменът на U2 Боно. Причината е пандемията от коронавирус, а в подкрепа на твърдението си Боно предлага в следващите години шоутата да се провеждат по системата „драйв-ин“.

Фронтменът призна, че не знае точно как изпълненията на живо ще бъдат повлияни от световната здравна криза, но предположи, че шоута, базирани на основата на автокината, могат да възродят концертите на живо. „Извън стадионите има огромни площи за паркиране на коли, така че създаването на такъв тип шоу няма да бъде проблем“, смята Боно.

Певецът призна, че е много облекчен, че световното турне на групата е приключило преди пандемията от коронавирус, и сега групата се е отдала на заслужена почивка. А световната карантина му е показала, че прекарването на повече време вкъщи с децата и съпругата му му носи страхотна радост, и изолацията го е накарала да преосмисли домашната обстановка с любими хора. „Бих искал да прекарвам повече време с децата си, те са невероятни. Да, искам да бъда наоколо и да видя повече Али и може би в този смисъл карантината ни се оказа чудесно време за нас. Искам да кажа, ние все още се харесваме и искаме да сме в компанията един на друг. И макар да виждам, че по-младите искат да излязат и да се срещнат повече с приятелите си, то що се отнася до мен, бих си седял вкъщи“, допълна Боно.

предишна статияИзписаха „Благодарим“ на Бранденбургската врата в Берлин по случай 75 години от края на Втората световна война
следваща статияБоби Мур е най-великият английски футболист, който не е ставал шампион на Англия