Начало Водещи Благоприятна изненада за една от зодиите днес

Благоприятна изненада за една от зодиите днес

771
Овен Днес Вашия любим човек ще чувства остър недостиг на внимание от Ваша страна. Той постоянно ще се нуждае от Вашата подкрепа, гри

Овен

Днес за вас ще е много важно мнението на Вашия любим човек относно това , какво и как вършите. Даже и мнението му да се окаже погрешно, звездите Ви съветват все пак да се вслушате в него. Дори и ако само Ви накара да се замислите и отново да прецените нещата…

Телец

Можете да изживеете живота си само по един начин – като постъпвате правилно. Спазвате правилата, довършвате всичко, с което се заемете и уважавате всяка изпречила се на пътя Ви персона точно толкова, колкото заслужава. По тази причина когато получите новини за нещо, на което толкова много сте разчитали, че даже сте се страхували да го споменете на глас, не трябва да се учудвате. Заслужили сте го и затова се наслаждавайте.

Близнаци

За този ден не си правете големи планове, защото е твърде вероятно те да не могат да се осъществят, и да останете разочаровани. Ако сте първоначално настроени за скромни резултати, денят за Вас ще бъде спокоен, без суетене, а и ще запазите добрите си отношения с колегите и шефовете. И в личния Ви живот ситуацията е много благоприятна и можете въобще да не се опасявате, че надеждите Ви са били напразни. Изненади са възможни, но те ще са само приятни и ще носят позитивни емоции. Всяка постъпка на любимия човек само ще го направи още по-привлекателен във Вашите очи..

Рак

Още от рано сутринта ще се окажете в идеално положение да постигнете нещо много важно, особено в отношенията с другите хора. Ще Ви бъде много по-лесно да установите партньорски или романтични отношения, защото сега много лесно ще общувате и ще бъдете изпълнени с ентусиазъм. При Вас започва много конструктивен период. Уверени сте в своите сили, а желанието Ви да промените живота си към по-добро, е силно като никога.

Лъв

В началото на деня не трябва безогледно да вярвате на другите хора (както, впрочем, и на себе си). Във всички партньорски отношения, включително и съпружеските, през това време ще преобладава някаква несигурност и загадъчност. Втората половина на деня обещава да бъде доста наситена, и като цяло – успешна. Ще имате повод да се повеселите, да общувате с близките и да се опитате да реализирате някои от своите таланти. В същото време най-скъпите Ви хора ще са способни да Ви поизлъжат или да се пошегуват с Вас. Не играйте хазарт, не сключвайте съмнителни сделки и не вярвайте на примамливи предложения и подозрителни покани.

Дева

Ще се наложи да избирате между желаното и необходимото , но за съжаление няма да успеете да обедините едното с другото. Чувството Ви за дълг ще бъде както винаги силно, а това на моменти ще Ви помага да се справите с отрицателните емоции. За съжаление раздразнението все-пак ще вземе връх. Затова през втората половина на деня вероятността за конфликти нараства. Възможни са неочаквани покани, купони и незапланувани развлечения. Помнете, че тази вечер не трябва да стоите до късно , е най- добре да си легнете рано да спите.

Везни

Няма да е лесно на Вашия любим човек да повярва в аргументите и доводите , които прилагате, колкото и убедителни и тежки да са те. Ще се наложи да ги направите още по-убедителни, или просто да започнете да доказвате верността им на практика.

Скорпион

Няма да се наложи днес Вашият любим човек дълго да Ви разпитва какво да прави: ще бъдете сговорчиви и „навити”. Важното е, да не дадете възможност на когото и да било да Ви се качи на главата и полюлявайки крака да замине в далечното бъдеще. Това се отнася и за Вашата половинка.

Стрелец

Никога не сте изпитвали недостиг на творчески идеи, не е ли така? И не сте се стеснявали да изкажете новите си идеи? Днес ще проявите в това отношение още повече смелост. Добрата новина е, че онова, което ще измислите през следващите няколко дни, ще граничи с гениалност. Никъде не мърдайте без лист и нещо за писане. Не е възможно да усетите предварително, кога ще Ви посети музата…

Козирог

Зелената светлина, топлите усмивки и свободния просторен път, днес , когато трябва да вземете решение, Ви приветстват. Ситуацията малко се е прояснило, и не е учудващо, че сякаш планина е паднала от гърба Ви. Най-сетне можете да се заемете с онова, което трябва. В личния Ви живот също се откриват прекрасни перспективи. Движете се в комфортно за себе си темпо и се вслушвайте в сърцето си.

Водолей

През последните наколко седмици сте били нащрек и сте препроверявали всяко свое действие, за да се убедите, че не нарушавате правилата. Точно това Ви е изкарало от релси. Никога не сте се отличавали с умението, сериозно да подхождате към нещата и да ги изпълнявате така, както ги иска началството, а даже – обратното. Но днес ще се окажете на една вълна с началството , и ще може да изпълните всичко, което се изисква. Това е добро, зашото шефовете Ви имат идея, свързана с Вашето повишение.

Риби

Днес ще Ви дразнят много дреболии, свързани с поведението на Вашия любим човек в обществото, а и когато сте се усамотили.Постарайте се да проявявате повече търпимост към особеностите на неговия характер, а след това разберете за себе си, че именно Вас това толкова Ви е изкарало от равновесие. Така и на него ще можете по- лесно да му обясните.

предишна статияТъмната страна на Уикипедия – най-ужасяващите истории, описани онлайн
следваща статияНезаконно строителство е установено на АМ „Хемус“, нарушения има и при язовирни стени