Начало Водещи Барак Обама става телевизионен водещ?

Барак Обама става телевизионен водещ?

1149
Барак Обама, Мишел Обама

Бившият американски президент Барак Обама води преговори с американската компания за видео стрийминг „Нетфликс“ (Netflix) за участието си в телевизионно шоу. Това съобщава в четвъртък като се позова на собствени източници, вестник „Ню Йорк Таймс“. Според тези данни разговорите са почти завършени. „Нетфликс“ е готов да плати значителна сума на 56-годишния Обама и съпругата му Мишел за ексклузивно съдържание, което ще бъде представено изключително през канала за интернет стрийминг. Сумата, предвидена в проектодоговора, не се оповестява.

Според публикацията, Обама няма намерение в рамките на проекта да коментира нападките срещу себе си от страна на действащия президент Доналд Тръмп, а вместо това ще се фокусира върху теми, които могат да вдъхновят по-широка аудитория. Обсъжда се предложението към Обама да води дискусията в предавания, посветени на проблемите на здравеопазването, избирателните права, имиграцията, външната политика и климатичните промени. Не се изключва и шоуто по темата за здравословното хранене.

Петдесет и четири годишната Мишел, която по професия е юрист, беше първа дама през 2009-2017 г., когато съпругът ѝ Барак Обама беше американски президент. Двойката е семейство от 1992 г. Те имат две дъщери – Малия и Саша.

Основана през 1997 г., компанията „Нетфликс“ предоставя стрийминг видео през Интернет.

От 2013 г. „Нетфликс“ продуцира собствени филми и телевизионни предавания.

През юли миналата година компанията съобщи, че броят на абонатите на услугата по света надхвърля 100 милиона души.

предишна статияАПИ: На АМ „Люлин” има опасност от срутване на кална маса
следваща статия8 страхотни имена черпят днес