Начало Водещи Арнолд Шварценегер отново ще е „Терминатор“

Арнолд Шварценегер отново ще е „Терминатор“

1632
терминатор, мотор

Арнолд Шварценегер ще се върне за „Терминатор: Тъмна съдба“, защото е „пристрастен“ към франчайза за киборга-убиец, с който започна кариерата му. Това ще бъде и завръщане за Линда Хамилтън, както сподели тя в шоуто „Comic-Con”.

62-годишната Хамилтън ще се върне в ролята си като Сара Конър, която за пръв път изигра през 1984 г. и след това в блокбъстъра „Терминатор 2“ от 1991.

Ексклузивните кадри от предстоящото продължение показаха една атлетична Хамилтън, която скача от превозно средство, за да се изправи срещу два супер-моторизирани робота с променящи се форми с множество оръжия, включително пистолети, базука и гранати.

„Казвам се Сара Конър. Ловувам Терминатори”- обяви Хамилтън в шоуто.

Шварценегер и Хамилтън обсъдиха решенията си да се върнат за „Тъмната съдба“ от 1 ноември, поканени от режисьора Тим Милър и се появиха на най-голямата в света поп културна конференция в Сан Диего.

„Абсолютно неправилно е да се казва, че не е нужно да се връщам. Разбира се, че трябваше да се върна … Аз съм пристрастен към Терминатор“, каза Шварценегер, който участва в четири от петте филма на „Терминатор“.

„Терминатор” беше филмът, който наистина стартира кариерата ми на екшън герой.“, сподели Шварценегер.

Еди Фърлонг, който изобразява Джон Конър като тийнейджър в „Терминатор 2“, също ще повтори ролята си.

По отношение на сюжета, Милър каза, че историята следва „Терминатор 2“ и Сара Конър ще се справя с последствията от унищожаването на „Сyberdyne” – която в бъдеще ще доведе до ядрен холокост.

„Тъмната съдба“ ще игнорира множеството алтернативни времеви линии, създадени в трите филма „Терминатор“

предишна статияСветът преживя най-горещия юни през последните 140 години
следваща статияИздирва се. Мъртва или пържена