Начало Любопитно Страхотен ден за една от зодиите днес! Проблеми в работата за други...

Страхотен ден за една от зодиите днес! Проблеми в работата за други две

2193

Овен
Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за сериозни проблеми в личния Ви живот. Да се разбират с Вас ще могат смо изключително търпеливите и отстъпчиви хора, но и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дългосрочно планиране на личния и семеен бюджет. Денят е подходящ за разходки , за занимания със спорт на чист въздух, и въобще за активен отдих. Може да не се страхувате от скука – сами знаете, че с удоволствие приемате развлечения за себе си и за приятели.

Телец
Ако мислите, че вчерашния ден е бил прекрасен и опияняващ, то какво друго може да се каже за днешния! Звездите са Ви приготвили още по-приятни сюрпризи Тъй като сте опиянени от любовта и сладката безмислица, лесно може да разберете как ще се чувствате, когато започнете да получавате онова, което могат да Ви предложат звездите, започвайки от подаръци и знаци на внимание. Проявете благодарност и помислете, с какво може да зарадвате своя партньор в отговор.

Близнаци
Емоциите Ви преживяват упадък, а ситуацията става все по-сложна, задълбочаваща се, и до някаква степен драматична. Но как бихте се чувствали и Вие, ако някой прекалено много Ви притиска, за да измъкне от Вас поне някоя дума за нещо, а Вие отлично знаете, че това няма да стане? От друга страна сега е много лесно човек да Ви предразположи на разговор. Ако попаднете на подходящите слушатели, най-доброто решение е да говорите. Разкажете за това, което Ви вълнува.

Рак
Денят едва ли ще премине без разочарования, но за това няма кого да обвинявате. Просто се рушат илюзии, които сте поддържали дълго и старателно. В такъв ден ще е трудно да се съсредоточите върху работа, тъй като емоциите ще са твърде много, а и силни. Между другото, въпросите, нуждаещи се от внимание са твърде сериозни, така че е добре да се въоръжите със здрав разум, и да започнете да ги решавате. Остро се нуждаете от поддръжка, но я търсите не точно там, от където бихте могли да я получите. Обърнете се към по-възрастните хора: те могат да Ви дадат и мъдър съвет, и реална помощ.

Лъв
Днес на Вашия любим човек няма да иска да Ви напомня за някои моменти от Вашия съвместен живот, макар че това би било много полезно за по-нататъшните отношения. Постарайте се да му намекнете за това и да се опитате да си спомните миналото заедно. Трябва да помогне.

Дева
Именно Вие сте този човек, с когото може смело да се споделят тайни. Никога не бихте ги споделили с други хора, които не са посветени в тази тайна. И ако смятате, че не трябва да се говори за нея на когото и да било, нищо няма да споменете, колкото и да Ви се иска. Днес, когато ще бъдете изправени пред избор, дали да разкажете на някого подробности, които сте научили като тайна, или да запазите тази тайна, за да не се разкрие, ще вземете абсолютно правилно решение.

Везни
Този ден във всяко отношение е по-добър и по-лек от предишния. Вашите успехи са значителни, победите – важни, а постиженията – забележителни. Най-приятната особеност на този ден е изключително комфортната атмосфера, която ще Ви дари с усещане за лекота и увереност в себе си и собственото бъдеще. Днес сте твърде привлекателни и компанията Ви е желана от най-различни хора. Разчитайте на интуицията си: тя ще Ви покаже, на кого колко може да се доверите. Възможно е начало на страстен роман, който скоро ще промени живота Ви.

Скорпион
Нужен Ви е план, а необходимите идеи просто не иидват в главата Ви. Не се паникьосвайте и повикайте на помощ експертите в тази област – някой от Вашите приятели, който е също толкова целеустремен и изобретателен, както и Вие. Една глава – добре, но две – още по-добре! Той ще добави в общата картина щрихи, над които даже и не сте се замисляли, а това от своя страна ще даде тласък на Вашите собствени мисли. Бъдете готови да му се отплатите с не по-малко значима услуга.

Стрелец
Днес ще Ви се случи нещо неочаквано, което до голяма степен ще повлияе на Вашия личен живот. Възможно е, промените да са незначителни, но събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на стратегия на поведение!

Козирог
Вашият любим човек днес ще бъде крайно безотговорен. Дори и да Ви е дал честна дума, че ще направи нещо. Няма да го направи – не се и надявайте. И при това няма да има и грам умисъл: една досадна разсеяност и забраванство. Ще се наложи да поемете всички тежести на свой гръб…

Водолей
Настроението Ви не може да бъде наречено конструктивно. По непонятни причини сте готови по-голямата част от времето си да посветите не на някаква полезна дейност, а в търсене на виновника за Вашите стари и неотдавнашни, действителни и мними беди. Голямо е желанието Ви да напишете изобличително писмо на бившия си началник, да изкажете претенциите си към колегите, както и да направите закъснял „разбор” на човек, с когото някога сте били близки. Не правете нищо такова, а просто се стегнете и се огледайте наоколо. И помнете, че когато с мислите и чувствата си се намирате в миналото, настоящето просто минава покрай Вас.

Риби
Днес е ден за нетрадиционни занимания, дори за нетрадиционно лекуване. В храната ви трябва да присъстват морски продукти или такива, които съдържат йод. Бъдете внимателни, когато боравите с остри и режещи предмети.

предишна статияФейсбук пусна специален месинджър за деца
следваща статияСветът реагира след безпрецедентното решение на Тръмп