Начало Свят Пиян американец потроши 36 автомобила (ВИДЕО)

Пиян американец потроши 36 автомобила (ВИДЕО)

1152
За цялата си история спешният телефонен номер 911 в американския град Ню Джърси никога не бил получавал едновременно толкова много по

За цялата си история спешният телефонен номер 911 в американския град Ню Джърси никога не бил получавал едновременно толкова много позвънявания от разгневени граждани, които се оплакали, че автомобилите им са потрошени. Човек би си помислил, че на една от улиците преминало торнадо и разбило 36 паркирани коли, пише Automedia.

Оказало се обаче, че природната стихия нямала нищо общо с инцидента. Автомобилите били разбити от 22-годишния американец Мигел Алеман, който изпил прекалено много алкохол, след обиколка с приятелки по баровете в града.

Когато полицаите пристигнали на мястото на инцидента, видели, че заедно с младежа в колата му били и двете момичета, с които той гулял през нощта, а в хондата били задействани всички въздушни възглавници. И тримата били мъртво пияни.

Младежът е в ареста и скоро ще бъде съден. Полицията пък преглежда видеозаписите от камерите във всички барове, които Алеман посетил във въпросната нощ. Ако органите на реда успеят да открият свидетели, които са видели как пияният шофьор се качва зад волана, но не съобщили за това в полицията, ще отнесат солидни глоби.

предишна статияФилмовите трикове, за които може би не знаете (СНИМКИ)
следваща статияДиетоложка обясни защо яйцата са най-полезният продукт за вечеря