Начало Водещи Мемоарите на Мишел Обама излизат на 13 ноември

Мемоарите на Мишел Обама излизат на 13 ноември

1224
Барак Обама, Мишел Обама

Книгата с мемоарите на бившата първа дама на САЩ Мишел Обама ще бъдат представена пред широката публика на 13 ноември 2018 година. Това се казва в съобщение на официалния представител на съпругата на 44-ия президент на САЩ.

Книгата излиза със заглавието Becoming (от англ. – изграждане) на 24 езика.

„Работата над Becoming беше за мен дълбоко личен опит“, казва бившата първа дама. Както отбелязва тя, в книгата разказва за „своите корени“ и за това „как малкото момиче от Саутсайд в Чикаго намира сили да въодушевява другите“. „надявам се, че моят път ще вдъхнови читателите да намерят смелостта да станет тези, които имат желание да бъдат“, подчертава тя.

Американското издателство е „Краун пъблишинг груп“ (Crown Publishing Group), цената на книгата е 32,50 долара с хартиено тяло и около 15 долара в електронна версия. Преди излизането на книгата Обама тръгва из САЩ и ще посети и други страни, за да представи книгата.

Петдесет и четири годишната сега Мишел беше първа дама от 2009 до 2017 година, когато демократът Барак Обама бе президент на САЩ. Те се женят през 1992 година. Имат две дъщери.