Сподели
прогноза за времето температури

Сутринта облачността над много райони временно ще намалее. Вятърът ще бъде слаб от северозапад, в Източна България – до умерен от север. Минималните температури ще бъдат между 2° и 7°, в София – около 2°. Днес ще има разкъсана, над Източна България, а през нощта срещу сряда над централните райони от страната, предимно значителна облачност и на отделни места там ще превали слаб дъжд. Ще духа до умерен, в Източна България временно силен вятър от север-североизток. Максималните температури ще бъдат предимно между 11° и 16°, в София – около 13°.

В планините ще духа умерен и силен вятър от север-североизток. По-значителна облачност ще има в следобедните часове и на места ще превали слаб сняг. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 4°, на 2000 метра – около минус 3°.

Над Черноморието ще има променлива облачност и на места ще превали слаб дъжд. Ще духа умерен, временно силен вятър от север-североизток. Максималните температури на въздуха ще са 9°-12°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще се усили до 3-4 бала.

Коментари