Как да закусваме в полза на потентността

Зависимостта на мъжката потентност от диетата отдавна не се поставя под въпрос, тъй като сексуалната енергия изисква определен набор от витамини и минерали, които човек получава с храната. Със закуската също е възможно както да се засили мъжката сила, така и да се навреди.

Най-добре е да закусите с богата на витамини диета с комплексни въглехидрати. Например, това могат да бъдат ядки с високо съдържание на витамин Е, магнезий, желязо и цинк. Кашу, бадеми, орехи и борови ядки също са богати на аргинин, което подобрява чувствителността към секса и стимулира добрата ерекция.

Второто най-полезно нещо са медът и пчелните продукти. Той стимулира производството на тестостерон и подобрява кръвообращението в тазовите органи, което води до по-добро запълване на кръвта в кавернозните тела на пениса. 50 грама мед на ден ще помогнат на мъжете да удължат преживяванията си, да осигурят добра ерекция и да впечатлят противоположния пол.

Отличен ефект може да се постигне с грозде. Плодовете са богати на калий и желязо, което спомага за подобряване на притока на кръв и качеството на семенната течност.

Експертите препоръчват да се прави смес от ядки и мед и да се консумира редовно като десерт, което ще доведе до подобряване на качеството на сексуалния живот.