На снимката: Дейзи Ридли и Марк Хамил

Родената в Лондон актриса Дейзи Ридли си проби път в топ 50 на класацията на „Съндей Таймс“ за най-богати млади звезди.

28-годишната актриса – изиграла Рей в трилогията от продължението на „Междузвездни войни“ – влезе в топ пет на най-богатите актьори на възраст под 30 години, заедно с колегата си от сагата Джон Бойега, който играе Фин.

И двамата притежават по 17 милиона британски лири, което ги превръща в петите най-богатите актьори във Великобритания за хора на възраст под 30 години.

Звездата от „Хари Потър“ Даниел Радклиф оглавява класацията с богати актьори, като личното му състояние се оценява на стойност 94 милиона паунда.

30-годишната Ема Уотсън, която участва заедно с Даниел в „Хари Потър“, е на втора позиция с 52 милиона паунда.

27-годишната Кара Делевин – която съсредоточи усилията си върху актьорско майсторство, а не върху работата на модел – е трета с приблизително богатството 27 милиона паунда.

А Аарън Тейлър-Джонсън – 29-годишният актьор, който се появи във филмите „Шут в г..а“ – е на четвърто място с 24 милиона паунда.

По-рано Дейзи призна, че е „необичайно“, че е намерила щастието в толкова ранна възраст.

Холивудската звезда сподели: „Семейството ми е страхотно, приятелите ми са страхотни, толкова съм щастлива от това какъв е животът ми в момента, че е малко страшно. Бих искала през следващите пет години да преживея толкова радостни моменти, колкото през последните пет.“

предишна статияСваляне на ДДС ли? Честито на печелившите!
следваща статияДнес на някой силите няма да му стигат, а друг ще има безумни идеи