На снимката: Дейзи Ридли и Марк Хамил

Родената в Лондон актриса Дейзи Ридли си проби път в топ 50 на класацията на „Съндей Таймс“ за най-богати млади звезди.

28-годишната актриса – изиграла Рей в трилогията от продължението на „Междузвездни войни“ – влезе в топ пет на най-богатите актьори на възраст под 30 години, заедно с колегата си от сагата Джон Бойега, който играе Фин.

И двамата притежават по 17 милиона британски лири, което ги превръща в петите най-богатите актьори във Великобритания за хора на възраст под 30 години.

Звездата от „Хари Потър“ Даниел Радклиф оглавява класацията с богати актьори, като личното му състояние се оценява на стойност 94 милиона паунда.

30-годишната Ема Уотсън, която участва заедно с Даниел в „Хари Потър“, е на втора позиция с 52 милиона паунда.

27-годишната Кара Делевин – която съсредоточи усилията си върху актьорско майсторство, а не върху работата на модел – е трета с приблизително богатството 27 милиона паунда.

А Аарън Тейлър-Джонсън – 29-годишният актьор, който се появи във филмите „Шут в г..а“ – е на четвърто място с 24 милиона паунда.

По-рано Дейзи призна, че е „необичайно“, че е намерила щастието в толкова ранна възраст.

Холивудската звезда сподели: „Семейството ми е страхотно, приятелите ми са страхотни, толкова съм щастлива от това какъв е животът ми в момента, че е малко страшно. Бих искала през следващите пет години да преживея толкова радостни моменти, колкото през последните пет.“