овен

Овен

Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Телец

Очертават се емоционални кризи, сексът не е на ниво, отношенията зациклят. Възможни са нежелани присъствия и отсъствия. Става точно това, от което се притеснявате. Идват непредвидени разходи, роднини с психични отклонения създават проблеми. Противопоказни са абортите, ще си навредите и ще дистанцирате любимия. Едно отхвърляне ще породи низ от раздели. Време за диета, но без много течности. Отделете се от дома на родителите, поемете своя път.

Близнаци

Ще се наложи да се помирите с факта, че далеч не всичко е по силите Ви. Днес Ви предстои да имате работа с много хитри, влиятелни и силни съперници. Това ще бъде доста уморително, но по своему интересно. Сложността на поставените пред Вас проблеми ще бъде своеобразно предизвикателство, което не можете да не приемете. Много ще Ви върви в личния живот. През този ден са на дневен ред нови запознанства, любовни признания и романтични срещи. Изключително приятен сюрприз може да очаквате, ако сте дама – Близнак.

Рак

Нека този ден остане във Вашата памет за дълго, даже и да е съвсем обикновен и по нищо да не се различава от хилядите подобни. Някога времената, които сега Ви се струват сиви и рутинни, и Вие, и Вашия човек ще си ги спомняте с радост и малко носталгия.

Лъв

Днес ще бъдете източник на най-безумните идеи. Решенията Ви за решаване на проблемите с Вашия любим човек или някакви други проблеми, ще са толкова оригинални, че на Вашият най- близък човек понякога ще му става страшно. Впрочем, той може да гледа от Вас и скоро да стане същия…

Дева

Ако става дума за търпение, то ще Ви е много необходимо през следващите няколко дни, а за днешния да не говорим… Ако нешо може да стане не както трябва, точно така и ще се случи. Но има и добри новини: Вие сте в числото на малкото хора, които ще успеят да се справят с целия този хаос и дразнещи дреболии, които днес ще се появяват по пътя Ви. По-бързо се захващайте за работа!

Везни

Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато и да било, и Вие , съвсем не без основание, се гордете с факта, че сте израстнали до мъдър и грижлив съюзник, готов винаги да окаже подкрепа на всички особени хора във Вашия живот. В дадения момент човек, който не Ви е безразличен, преживява не леки времена, и Вие не знаете какво да направите. Това усещане на действителността е нормално, но съвсем не значи, че зарад него трябва да се самобичувате. В момента този човек сам трябва да се справи с всичко. Онова, което може да направите е, да му дадете ясно да разбере, че винаги може да разчита на Вас.

Скорпион

Дългият период на Вашата увереност в себе си в този момент преживява не само възходи, но и падения. Търсите знак, който да Ви покаже, че сте на верен път? Ако от време на време се съмнявате в себе си, това още не е края на света, та затова не почвайте да си правите самобичуване. Може да поразпитате роднините и приятелите, какво мислят относно това, което вършите, но това вместо да Ви помогне, ще Ви забърка още повече. Най-доброто, което можете да направите, за да запазите душевното си спокойствие е, да проявите търпение. Просто продължавайте да вървите напред и да вярвате в себе си.

Стрелец

И днес, както обикновено, имате планина от планове за следващите няколко дни. Ако Ви провърви, всичко ще бъде именно така, както сте го предвиждали, но няма да е съвсем просто. Препроверявайте всяко нещо по няколко пъти. По-добре да прекалите с предохранителните мерки, отколкото да проявите непредпазливост. Не е ли така?

Козирог

Не е лесно да Ви накарат да се разделите с пот изкараните пари, дори и да имате хубав повод за покупки – рожден ден, годишнина или някакъв друг тържествен случай. Така че ако днес се събудите с желание да похарчите крупна сума, вземете някой от близките си хора и си дайте вид, че добре сте помислили, преди да дадете парите на касата. Знаете какво искате и може да се сдобиете с желаното, а това е достатъчно.

Водолей

Предстои Ви наситен със събития ден, като те ще са интересни, но доста уморителни. Помнете, че далеч не всички задачи, възникващи днес пред Вас, се нуждаят от незабавно решаване. Затова не е нужно да се бърза, а е по-добре спокойно да се обмисли всичко. Между другото, вечерта ще Ви хрумнат много интересни идеи. Денят не е лош за общуване с членовете на семейството: може да обсъдите сложни въпроси, и даже да им намерите решение, избягвайки при това открит конфликт. Вероятни са приятни изненади и подаръци, както и знаци на внимание от страна на противоположния пол.

Риби

Емоциите ще отстъпят място на разума, а мисленето Ви ще бъде елоционално и своеобразно. Днес не се застоявайте и не се концентрирайте над привични и омръзнали Ви задачи, тъй като бързо ще започнете да скучаете и да допускате несвойствени за Вас грешки. Интересът към непознатото непрекъснато ще доминира над стремежа към проверени методи , предсказуеми контакти и закономерни маршрути. Колкото повече наближава вечерта, толкова по-силно може да започнете да изпитвате безкрайно влечение към тайнственост.

предишна статияДейзи Ридли от „Междузвездни войни“ сред най-богатите млади звезди
следваща статияЗначителна облачност и превалявания днес