Брус Уилис ще снима нови три филма
На снимката: Брус Уилис

Американският актьор Брус Уилис е подписал договор с Emmett / Furla Films и ще участва в три проекта, съобщава Deadline.

Ръководителите на студиото Рандал Емет и Джордж Фурла вече са направили 17 филма с Уилис. Последният от тях Midnight in the Switchgrass, в която също участват Емили Хирш и Меган Фокс, започна да се снима през март. Заснемането продължи пет дни и бе спряно поради карантината.

Очаква се снимките да се възобновят на 29 юни в Пуерто Рико. След като приключат, Брус ще остане там и ще започне работа по първия от три нови филма, наречен Out of Death.

Сценарист е Бил Лорънс, режисьор Майк Бърнс. Заедно с героя от „Умирай трудно“ във филма ще участва Джейми Кинг. В историята тя случайно става свидетел на престъпление в планината, бяга в гората и среща лесовъд (Уилис), който й помага.

Вторият проект се нарича „Run of the Hitman“. Негови сценаристи са Стивън Сайръс Сефер и Били Джей. Филмът е за наемен войник, който се стреми да спре корумпиран служител, който се опитва да овладее работодателите си и да използва организацията за собствени цели.

Третата лента „Killing Field”, която е по сценарий на Рос Пикок, е за жена, чийто спокоен живот във фермата приключва, когато при нея идва полицай с двама опасни престъпници.

„Щастлив съм, че продължаваме отношенията си с Брус по време на работата по тези три филма и след това“, сподели Рандал Емет.

предишна статияМини военен парад за рождения ден на Елизабет II
следваща статияПревалявания днес следобед, температурите леко се покачват