Бионсе
На снимката: Бионсе

Тина Ноулс, майката на Бионсе, разкри чрез Инстаграм, че 38-годишната звезда и сестра й Соланж отново ще станат доброволки и ще продължат да раздават топла храна на бездомници в родния им град Хюстън, както са правели като деца.

Под видеоклип с пастор Руди Расмус и съпругата му Хуанита, които поддържат кухнята за бездомни, Тина написа: „Пастори Руди и Хуанита Расмус са ангели-хранители на нашите бездомни в родния ни град Хюстън Тексас в продължение на 29 години. Бионсе и Соланж бяха на 9 и 4 години, когато като доброволки хранеха бездомните след неделната служба с вкусни ястия, приготвени от дамите в храма. Моите деца бяха научени да служат на другите от малки, отчасти заради кухнята за бездомници в „Сейнт Джонс”, който продължава да е прекрасно място за поклонение.

През последните дни Бионсе се изказа в подкрепа на движението Black Lives Matter след смъртта на Джордж Флойд в Минеаполис.

Звездата, спечелила „Грами“ – която е омъжена за рапъра Джей Z – призова хората да останат „спокойни и обединени” в битката си за „истинската справедливост“.

След смъртта на Флойд Бионсе сподели, че се чувства „прекършена и отвратена“ от смъртта му.

Тя написа: „Всички бяхме свидетели на убийството му посред бял ден. Прекършени сме и сме отвратени. Не можем да овладеем тази болка. Не говоря само за цветнокожите – дори да сте бял или метис, сигурна съм, че сега се чувствате безпомощни, заради расизма, завладял Америка в момента“

предишна статияСъздадоха антибиотик, пред който бактериите са безсилни
следваща статияДнес някой ще е крайно уязвим, а за друг е време да си отдъхне