Овен Днес Вашия любим човек ще чувства остър недостиг на внимание от Ваша страна. Той постоянно ще се нуждае от Вашата подкрепа, гри

Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Телец

Доста сложно ще бъде за Вашия любим човек днес да разбере, какво искате да му кажете с тези или онези Ваши действия. Той няма да може да разбере Вашите мотиви и желания и затова ще се държи разсеяно и неадекватно. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.

Близнаци

Tрябва да сте крайно внимателни в работата. Има голяма вероятност за неуспехи, а и за досадни грешки, към които някой непременно ще се стреми да привлече вниманието на шефовете. Бъдете изключително внимателни, ако се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: днес може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите слабости, и затова днес ще Ви простят както капризи, така и пропуски. Денят е подходящ за романтични срещи и за излизане в обществото. Възможни са неочаквани подаръци.

Рак

Изкушението да подтиснете определена сплетня, бродеща по офиса или сред определен кръг от приятели определено съществува, но тогава би Ви се наложило да се снижите до нивото на сплетните. Спорът, който се върти сега във Вашата глава, определено показва, че не бихте искали да правите това. Съществува и вероятност, всичко, което искате да кажете , да бъде при всички положения неправилно изтълкувано.

Лъв

Днес Лъвовете са крайно уязвими – буквално всеки може да обиди предствителите на царския знак. От друга страна преживяванията, в това число и не най-приятните, ви действат вдъхновяващо. Идеите, които ще Ви минат днес през главата, трябва непременно да обмислите, защото реализацията им ще Ви е от полза. Денят ще премине леко и спокойно, ако редом с Вас е човек, способен да Ви каже няколко добри думи в трудна минута. А и почивката в усамотение не е най-добрия избор.

Дева

Днес ще се наложи да носите отговорност не само за Вашия любим човек, но и за още някой, който по непредпазливост, неочаквано или преднамерено се е влюбил във Вас. Няма да е лека задача да го убедите, че любовта му съвсем не Ви е нужна! Само че ще се наложи…

Везни

Днес ще Ви бъде трудно. Непрекъснато ще се карате с обкръжаващите, макар че съвсем няма да целите това. Въпреки че не искате да обидите когото и да било, често правите забележки, които се тълкуват неправилно. По-добре говорете направо, защото по този начин ще можете да избегнете недоразуменията. Няма да Ви е излишна помощта на близките, но преди да я получите, ще се наложи да изслушате куп неприятни наставления. Вашата „половинка” ще е приятно изключение и ще Ви разбира от половин дума.

Скорпион

През този ден на Вашия любим човек ще се прииска , да Ви помогне в реализацията на някаква Ваша цел, или осъществяване на някаква Ваша мечта.Ще Ви оказва помощ както с думи, така и с дейстия. Само че на моменти не само че няма да Ви помага, а направо ще Ви пречи… Но главното е порива и желанието му да бъде полезен!

Стрелец

Днес ще се стремите да се скриете от своята половинка с някаква цел, която няма да бъде съвсем разбираеме дори и за Вас. Даже ще Ви бъде неуютно от мисълта, че той може да се досети или ще имате усещането, че той се досеща за какво мислите. Може би все пак е добре да споделите?

Козирог

В последните няколко дни сте успявали за шест часа да правите по толкова много, колкото другите хора са правили за няколко дни. И макар че сте били заети, отлично сте се справяли със своята работа. Затова е дошло време да си отдъхнете, а и да си позволите малко развлечения, не е ли така? Вие много добре знаете това. Сложете край и поглезете себе си и своите близки. Може да започнете с гореща вана и масаж. Но не забравяйте за свещите!

Водолей

Денят ще бъде удачен и ще остави у Вас приятни спомени, ако разчитате на своята щастлива звезда и просто решите да „плувате по течението”. Всичко, което трябва да се направи, ще стане и без Вашето участие. Напрегнатите усилия – напротив – няма да дадат желания ефект, независимо колко и да се стараете. Вслушайте се в своята интуиция и тя обезателно ще Ви подскаже вярното решение. Това е ден за компромиси и затова може да опитате да направите по-хармонични отношенията, които до момента хич не са вървели. Опитайте се да забравите злото и бъдете по-уравновесени и дружелюбни.

Риби

През този ден Ващият любим човек ще Ви разбира без думи. Звездите препоръчват да се възползвате от това преимущество и да му обясните онова, което на никой език не бихте били в състояние да направите. А и езикът на жестовете ще се окаже достоен помощник.

предишна статияБионсе хранела бездомници като дете
следваща статияВремето продължава да се подобрява, очаква ни топъл ден