Ариана Гранде
Ариана Гранде

Ариана Гранде и Джъстин Бийбър се обединиха за дует за събиране на средства за децата на борещите се на предна линия с коронавируса.

Двамата, които са на по 26 години, пуснаха „Stuck With U“ рано в петък сутрин.

Вече обичайното музикално видео в стил „Снимане от дома“ показва Гранде да се настанява уютно в леглото си кучето си – и да се върти около мистериозен мъж в края на песента. Според клюките това е новото й гаджое, който е агент за недвижими имоти. А Бийбър гали съпругата си Хейли Болдуин.

Видеоклипът включва фрагменти, изпратени от фенове и известни личности, включително Кайли и Кендъл Дженър, звездата от НБА Стивън Къри и съпругата Айеша, Гуинет Полтроу, бавно танцуваща със съпруга си в кариран халат.

Някои клипове представят хора, често с домашни любимци, със знаци, благодарящи на здравните работници, докато други включват тийнейджъри, танцуващи в абитуриентски рокли – макар че за мнозинството от тях традиционното събития за завършване на гимназията беше отменено заради COVID-19.

„2 бебета, вече пораснали, най-накрая си сътрудничат!“ публикува Бийбър в Instagram.

„Stuck With U“ е първият им съвместен сингъл.

„Не мога да го изрека напълно ……… колко съм щастлива, че чакахме толкова дълго да направим това (дуетното нещо)“, написа Гранде.

„Това, че можахме да дадем гласовете си на този проект и да си сътрудничим по този въпрос, беше толкова изпълващо и аз наистина много обичам тази песен. Благодарна съм, че правя това с моя приятел.“

Постъпленията от песента ще отидат за детската фондация First Responders Children’s, която предоставя безвъзмездни средства и стипендии на децата на здравните и спешните работници.