хороскоп

Овен

Днес Вашият любим човек дълго ще Ви развлича със своето чувство за хумор и със забавното си поведение. Главното е, да не загуби при това Вашето уважение, тъй като смешното рядко става значимо в нашите очи. Не забравяйте, кой е той всъщност…

Телец

Бъдете внимателни и предпазливи при общуването с Вашия любим човек. Днес ще му бъде доста трудно да търпи Вашите шеги и закачки, а и всички Ваши думи ще възприема буквално. Постарайте се да му говорите само и точно онова, което искате да кажете, без нищо излишно.

Близнаци

Днес на Вашия любим човек му предстои да Ви помогне в някаква не лека работа и той успешно ще се справи с тази не лека задача. А успехът ще бъде толкова съкрушителен, че за Вас ще остане само възможността да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.

Рак

Трябва да сте много внимателни и предпазливи, тъй като звездите предупреждават за висока вероятност от неуспехи и загуби. Избягвайте риска и не търсете силни усещания, а инициатива проявявайте само когато не можете да минете без това. И в деловата сфера и в личните отношения е необходимо да се ръководите от здравия разум. За съжаление сте склонни да взимате желаното за действително, да вървите след емоциите си и да давате неизпълними обещания, а всичко това ще има много неприятни последствия. В края на деня не са изключени отпадналост и безсъние.

Лъв

Оставете някъде пистолета си – шести калибър! В дадения момент няма нужда да правите анализ – нека хладнокръвието победи. Емоциите Ви подтикват към начало на бунт, но с ума си разбирате, че днес съвсем не е този ден, когато трябва да влезете в подобна схватка. Нека този сценарий да продължава, и,естествено, да се развива. Във връзка с това, как ще наблюдавате развитието на сюжета, и сами ще си дадете сметка и ща се зарадвате , че сте избрали мирен път. И помнете: „Този, който идва с меч, от меч умира”.

Дева

Тъй като се съмнявате в правилността на вече взети решения, ще прекарате голяма част от деня в размисли за това, какви възможности са били изпуснати и какви факти са останали неуточнени. Това занимание ще се окаже крайно непродуктивно и напразно ще губите времето си, което бихте могли да използвате за много полезни неща.. На практика този ден е много по-подходящ за активна дейност, и още от сутринта се настройте за ефективна работа. Съюзници ще имате в късния следобед, а и точно тогава най-много ще се нуждаете от тях.

Везни

Имате план да си отдъхнете от семейството? Това съвсем не значи, че трябва да го направите още днес. Даже напротив – трябва доста време да отделите на своите близки. И то не само да обядвате и заедно да поседите пред телевизора, а да се заемете с техните проблеми и задачи.

Скорпион

Дори и никога до сега да не сте вярвали в любовта от пръв поглед, днес ще се наложи да повярвате, защото точно таква любов ще Ви се случи! Дали Вие ще се влюбите, или във Вас ще се влюбят, но при всички положения никой няма да бъде в състояние да даде логично обяснение на онова, което Ви се случва…

Стрелец

Денят е благоприятен за домашни занимания. Днес ще бъдете впечатлителни и вглъбени в себе си и в собствените си емоции. На работа ще може да проявите своя потенциал. Може да поемате нова работа, отговорности и задължения, защото всичко ще бъде по силите Ви. Може да проявите фантазия във всекидневната работа, която ще Ви позволи да внесете нещо ново. В близките отношения се препоръчва да бъдете чувствителни и искрени.

Козирог

Доста трудно ще Ви бъде днес да поддържате нивото на общуване, прието в компанията, в която ще се намирате. Не се опитвайте да се покажете по-добри, отколкото сте, защото това ще има обратен ефект.

Водолей

Днес са възможни големи парични постъпления, като доходите е вероятно да дойдат от организации и от обществена дейност. В личните отношения се съсредоточете върху онова, което отдавна сте искали да промените, като работете върху недостатъците заедно с партньора. През деня може да имате и контакти с чужденци, които да станат Ваши нови делови партньори.

Риби

Потапянето в глъбините на съзнанието и тънката манипулация на чуждото съзнание през това денонощие е съвършено излишна. Достатъчно е да сте на нужното място в нужното време, да поддържате интересни и полезни връзки , както и да придобиете необходимата информация, и тогава ще се чувствате превъзходно. Сега също би било добре да посетите застрахователна компания , данъчната инспекция,учебно заведение, държавно учереждение, особено ако главен предмет на Вашия интерес се оказват документи( разрешения, свидетелства, дипломи, справки), а също и поставените им печати и подписи.

предишна статияЯсно и топло време днес със силен вятър в планините
следваща статияАриана Гранде и Джъстин Бийбър с благотворителен дует