Тейлър Суифт
Тейлър Суифт

Пандемията принуди Тейлър Суифт да отмени датите си за турне през 2020 г., но феновете все пак ще получат шанс да видят поп звездата на концерт в специално излъчване този месец.

Мегазвездата, чийто албум „Lover“ излезе миналата есен, обяви в петък, че едночасов концерт, специално заснет през миналия септември в парижкия театър Олимпия, ще излъчи на 17 май по ABC, след финала на сезона на хитовото шоу American Idol.

Събитието ще бъде достъпно на следващия ден за стрийминг на Hulu и Disney +.

„Радваме се да обявим концерта на City of Lover! Заснехме шоуто ми в Париж през септември и решихме, че ще е забавно за споделяне“, написа в Туитър 30-годишният поп феномен, известен с хитове като „Shake It Off.“

Миналия месец Суифт – която щеше да води фестивала в Гластънбъри, преди да стане жертва на пандемията – заяви, че датите й за САЩ и Бразилия ще бъдат преподредени за 2021 година.

„Толкова съм тъжна, че тази година няма да мога да ви видя на концерт, но знам, че това е правилното решение“, написа Суифт в Туитър.

„Моля, моля, останете здрави и в безопасност. Ще се видим на сцената възможно най-скоро, но в момента най-важното е да се ангажираме с тази карантина, в името на всички нас.“

Миналия месец Суифт участва във виртуален маратонски концерт, отбелязващ заслугите на здравните работници, заедно с ред други звезди.

предишна статияАриана Гранде и Джъстин Бийбър с благотворителен дует
следваща статияПредлагат на Тайсън $20 млн за участие в юмручни двубои