Създай залог

Подозираме, че вече сте разбрали за старта на най-големият европейски футболен турнир, шансовете да сте пропуснали тази новина са почти невъзможни, дори и да не сте спортен фен, вече сте разбрали, че Европа ще се превърне във футболен фронт и през следващият месец ще се наслаждаваме на обрати и изненади, които привличат милиони пред екрана.

След като четете тези редове, подозираме, че сте част от тях, а най-важното е, че букмейкърите отдавна чакаха този момент и бяха подготвени още от миналата година, но с една доста дълга пауза успяха да подобрят и още по-сериозно спортното си портфолио с прогнози. Операторът bwin е сред тях и като реномиран бранд ще даде пълната свобода на спортните запалянковци да поемат курса и да направят своя собствена прогноза. Как? Всичко това е възможно с опцията bet builder или популярна у нас като „Създай залог“. Какво точно представлява тя?

Ще открием, че всяка една среща има традиционните пазари като краен победител, под/над, хендикап, гол майстор и още много други. Впрочем разнообразието от предложения, придружено с много добри коефициенти е винаги един много точен и добър сертификат за качество, но не трябва да се изненадваме и от други по-специални предложения, които да накарат всеки един истински почитател да започне да гледа с особено внимание всички анализи и статистики, впрочем точно това е магията на спортните прогнози и при такова голямо разнообразие, реномираните оператори ни предлагат една много добра и точна опция – свободата сами да изберем какво ще се случи на терена.

Точно това е така наречения bet builder и имайки предвид лекота на самото предизвикателство, изобщо не е трудно да се възползваме от функцията, след като платформата е интуитивна и добре подредена, а и често анализаторските платформи ще ни посочат всички стъпки, като дори прилагат скрийншоти. На какво можем да заложим? Изборът наистина е необятен и често можем да изберем брой жълти картони, ако сме по-смели да номинираме броят фалове, корнери и още много други – изборът и прогнозата ни се крият единствено и само във фантазията.

Преди години спортен фен беше номинирал броят жълти картони в десет срещи за един футболен уикенд. Същият фен прави минимален залог, но на финалът се оказа с много успешна футболна прогноза, която дори спечели медийни изяви. Това обаче е само една от многото възможности. Често някои фенове правят толкова безумни залози, че просто е грехота самите букмейкъри да ги пропуснат. Ще открием, че е правена прогноза за селекционера на Германия, който за жалост не се слави с много добри хигиенни навици, та прогнозата беше свързана именно с подобни действия.

Запалянко се беше опитал да познае розовите бутонки на Тио Уолкот – впрочем този футболист винаги избираше някои много странни цветове, с които да украси краката си, но в света на футбола няма никакви ограничения, впрочем оказва се, че и в букмейкърските платформи, но за този евро турнир ще напомним на почитателите две основни изисквания: винаги избирайте бранд с лиценз и винаги се стремете да се забавлявате. А и нека не забравяме, че посоченият оператор ще остави опцията отворена през цялото време на турнира, тоест от самите групови фази до последната среща.

С други думи Евро 2020 ще бъде смятано за една необятна територия на хората с по-големи амбиции и емоции, които се опитват да инкасират по-сериозни успехи, при това с оригинални предложения. Повече от това просто не можем да пожелаем. Да не забравяме, че клиентите ще се радват и на промоции, следователно и самият риск ще се редуцира. Подробности и полезни съвети ще открием при анализаторите, при това напълно безплатно, за да сме подготвени винаги за големите изненади.

предишна статияТатуировката на Кейт Мос се оценява на 1 млн. евро
следваща статияПри силно безпокойство изяжте лъжица мед дори и през нощта