Начало Любопитно Wizz Air пусна наръчник за бюджетно пътуване

Wizz Air пусна наръчник за бюджетно пътуване

34
wizz air

Wizz Air представя своите основни съвети за пътешествия с ограничен бюджет. След оригиналната си мисия да предлага достъпни цени на билетите без да прави компромис с качеството, Wizz Air събра най-важните насоки, които да помогнат на пътниците да планират следващото си приключение на най-добрата възможна цена, съобщават от авиокомпанията.

Изберете държава и време за пътуване внимателно

Първата стъпка е изборът на бюджетна дестинация. Wizz Air предлага полети до популярни места като Крит, Сицилия, Лисабон и Бари, които са отличен избор за пътници, които търсят достъпни полети и разнообразие от дати и часове. С избор на часове извън пиковите периоди или пътуване в работни дни, можете да спестите още повече.

Използвайте функцията за търсене на ниски цени и планирайте напред

За най-добрите ценови оферти, планирайте и резервирайте билетите си няколко месеца предварително.

Редовно проверявайте Wizz Air

и използвайте функцията „Търсене на цени“, която можете да откриете в секцията „План“ на уебсайта. Търсенето на цени ви помага лесно да намерите най-ниските тарифи. С цени от 34,99 лв.**, сега е най-добрият момент да започнете следващото си приключение.

Присъединете се към клуба за отстъпки на WIZZ

Станете член на Wizz Discount Club и се възползвайте от специални предимства на борда, промоции за WIZZ Café & Boutique, както и минимум 10 евро отстъпка за полети с цени над 19,99 евро и 5,00 евро отстъпка за багаж, закупен онлайн за вас и до 5 съпътстващи вас лица.

Закупете WIZZ Priority

Изберете WIZZ Priority, за да се възползвате от предимства като приоритетно качване и допълнителен багаж на борда. Резервацията на билети с WIZZ Priority предварително е значително по-изгодна от заплащането на багаж на летището, където таксите са по-високи. Комбинацията от 10 кг багаж на колела и ръчна чанта, която WIZZ Priority гарантира, е напълно достатъчна за повечето пътувания.

Залагайте на автоматично избор на места

Без значение дали пътувате сами или с приятели, най-добре е да изберете автоматичния избор на места. Разполагането на две места едно до друго води до допълнителни разходи към вашата цена на билета, които е добре да се избегнат.

Регистрирайте се чрез мобилното приложение

Икономете време и пари, като се регистрирате онлайн на уебсайта или чрез мобилното приложение на WIZZ. Регистрирането на летището винаги е с допълнителни такси. Свалете и ползвайте приложението, за да направите цялата процедура по-лесна и по-безопасна. Приложението не само ще ви уведоми за старта на онлайн регистрацията, но и ще ви позволи да запазите вашите посадъчни карти. То ви позволява да проверявате информация като графици, подредба на седалките и други.

предишна статияУинипег спечели срещу Колорадо в двубой с 13 попадения в първия кръг в плейофите на НХЛ
следваща статияЛъжите „Изпращаме войници в Украйна“ и „Въвличаме страната във война“: Две години по-късно