Начало Технологии Facebook и Instagram тестват функция „не ме безпокойте“

Facebook и Instagram тестват функция „не ме безпокойте“

2812
Възможно е скоро потребителите на Facebook и Instagram да могат да подбират по-прецизно кога получават уведомления, съобщава

Възможно е скоро потребителите на Facebook и Instagram да могат да подбират по-прецизно кога получават уведомления, съобщава HiComm. В момента и двете социални мрежи тестват функция „не ме безпокойте“ (do not disturb), която може да се активира за определен, зададен предварително период от време или за неограничен такъв – докато бъде изключена. Тестовата функция се появява малко след като Google и Аpple обявиха, че операционните им системи скоро ще предлагат тази опция.
Информация за реклами в Twitter и поверителност
Освен това, през май Кевин Систром, изпълнителен директор на Instagram, каза в Тwitter, че социалната мрежа работи върху предоставянето на статистики на ползване – инструменти, които ще помагат на инстаграмърите да преценят колко време прекарват в нея. Днес Instagram пусна и функцията You’re All Caught Up, която вади кратко съобщение всеки път, когато сте разгледали и скролнали през всеки пост от последните два дни.

предишна статияАПИ: От 29 до 35 км. на „Хемус” в посока София е ограничено движението
следваща статияТрима мъже обвиниха Кевин Спейси в сексуални посегателства