Сподели

Леонардо ди Каприо не е искал да вижда Мерил Стрийп разголена в сатирата за глобалното затопляне „Не поглеждай нагоре“, която отново ги събира на екран, съобщи Фокс нюз.

Това е разкрил режисьорът на филма Адам Маккей, по думите на когото 47- годишният Ди Каприо смята 72-годишната Стрийп за твърде голяма икона, за да се появява гола пред камерата в комедия.

В една от сцените във филма героинята е снимана разголена в гръб. Макар носителката на „Оскар“ да е използвала дубльорка, за Леонардо идеята е била все така смущаваща. „Тя е безстрашна. И да, това е дубльорка. Познайте обаче кой имаше проблем с това? Лео ди Каприо.

Той смята Мерил за личност със специално място в историята на киното и се чувстваше неудобно да я види в подобна сцена. Лео дори ме попита наистина ли е нужно да се показва това“, казва Адам Маккей.

Леонардо ди Каприо и Мерил Стрийп се познават от десетилетия. Актрисата играе негова майка в драмата „Стаята на Марвин“ (1996). Ди Каприо наскоро сподели, че и останалите актьори са се чувствали „нервни“ да работят с голямата звезда на Холивуд. Актьорският състав на филма включва още Дженифър Лорънс, Джона Хил, Кейт Бланшет, Тайлър Пери, Рон Пърлман, Тимъти Шаламе.

Коментари