Леонардо ди Каприо не е искал да вижда Мерил Стрийп разголена в сатирата за глобалното затопляне „Не поглеждай нагоре“, която отново ги събира на екран, съобщи Фокс нюз.

Това е разкрил режисьорът на филма Адам Маккей, по думите на когото 47- годишният Ди Каприо смята 72-годишната Стрийп за твърде голяма икона, за да се появява гола пред камерата в комедия.

В една от сцените във филма героинята е снимана разголена в гръб. Макар носителката на „Оскар“ да е използвала дубльорка, за Леонардо идеята е била все така смущаваща. „Тя е безстрашна. И да, това е дубльорка. Познайте обаче кой имаше проблем с това? Лео ди Каприо.

Той смята Мерил за личност със специално място в историята на киното и се чувстваше неудобно да я види в подобна сцена. Лео дори ме попита наистина ли е нужно да се показва това“, казва Адам Маккей.

Леонардо ди Каприо и Мерил Стрийп се познават от десетилетия. Актрисата играе негова майка в драмата „Стаята на Марвин“ (1996). Ди Каприо наскоро сподели, че и останалите актьори са се чувствали „нервни“ да работят с голямата звезда на Холивуд. Актьорският състав на филма включва още Дженифър Лорънс, Джона Хил, Кейт Бланшет, Тайлър Пери, Рон Пърлман, Тимъти Шаламе.

предишна статияГешев поиска имунитета на депутат от ДПС
следваща статияВ Северна Корея забраняват щастието за 11 дни