Начало Хороскоп Eдна от зодиите да не влиза в конфликт с шефа си, трябва...

Eдна от зодиите да не влиза в конфликт с шефа си, трябва ли да внимават и другите?

2436
зодиак

Овен
Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни и толкова, че като магнит ще привличате различен род непознати хора. Възможно е между тях да се окаже и този, който толкова отдавна търсите в безликата тълпа и до този момент все не сте могли да откриете. Поогледайте се!

Телец
Денят е много подходящ за вътрешна работа над себе си и за анализ на своите усещания. Днешните събития ще оставят дълбока следа във Вашето емоционално състояние, а Вие ще бъдете възприемчиви и чувствителни към всичко. Може да си почивате, да се занимавате с работа в спокойна обстановка. Не са желателни сътресения. В професионалната сфера може да се занимавате със сериозни неща, както и да водите преговори. Романтичните отношения ще бъдат наситени с приятни чувства.

Близнаци
Отнасяйте се критично към себе си и своите достижения: ако бъдете прекалено самонадеяни, непременно ще се намерят хора, които ще се опитат да Ви натрият носа и манипулациите им може да се окажат доста болезнени. Не би било зле да се подготвите за разнообразни проверки, да въведете ред в работата си, документите и сметките. Не са желателни прояви на оригиналност и екстравагантност. Ако за Вас е важно да запазите разположението на обкръжаващите, демонстрирайте уважение към традициите и общоприетите правила. Налага се да вземете важни решения, отнасящи се до личния Ви живот. От изводите, до които ще стигнете днес, зависи по-нататъшното развитие на отношенията ви.

Рак
Ако имате за решаване въпроси, свързани с образование, обучение и пътуване, денят е изключително подходящ. В информацията днес ще търсите нови, незабелязани факти и може да измислите много интересни ходове в професионалната сфера. Денят е подходящ и за общуване с близки и приятели, както и за групови мероприятия – семинари и тренинги. В общуването ще бъдете остроумни и находчиви. Деловите и романтични срещи ще преминат прекрасно.

Лъв
Очаква Ви не лек ден. Ще се наложи да си признаете, че много от усилията, положени за постигане на целта са били напразни, а на много от надеждите не е било писано да се сбъднат. Ще се наложи да проявите не само упоритост и целеустременост, но и мъдрост и самообладание. Обкръжаващите Ви очакват отстъпки, но биха ги оценили като слабост и неувереност в собствената Ви правота. Допуснатите днес грешки могат да Ви струват много скъпо Постарайте се да бъдте по-добри към своите близки. Те се нуждаят от Вашето милосърдие и помощ. Не приемайте критиката близо до сърцето си : днес тя се прави от завистници и няма конструктивен характер.

Дева
Днес Вашата емоционална чувствителност вероятно е твърде обострена, и Вие има вероятност да попаднете във временна фаза на стеснителност. Затова ако сте уверени, че някой внимателно поглежда към Вас, убедете се, че не стоите под часовник. Чувствата и мислите на другите хора ще бъдат за Вас очевидни, но не трябва да влияят на онова, което чувствате или мислите. Абстрахирайте се от страничното влияние – съсредоточете се върху онова, което най-много Ви интересува. Към общуването ще можете да се върнете по-късно

Везни
Ще се окаже, че трябва да отложите реализацията на някои планове, тъй като обстоятелствата ще се подредят по не най-добрия за Вас начин. Възможни са спорове с шефовете и разногласия с колегите, а всичко това по никакъв начин няма да способства за ползотворност на работата. Освен това , ще загубите интерес към по-рано започнати проекти, и ще ги довършвате буквално на сила. Личните отношения няма да Ви донесат сюрпризи, макар че тайничко си мечтаете за тях. Не си създавайте илюзии, без да имате каквото и да било основание. Не винаги е полезно много да мечтаете, а да не се замисляте , как да реализирате своите мечти…

Скорпион
Днес ще се наложи доста дълго да убеждавате своя любим човек в правилността на това или онова действие, което бихте искали той да предприеме. Не се знае , дали ще успеете да се справите с това или не, но ще се наложи да направите замисленото самостоятелно.Настройте се за това по- рано.

Стрелец
Пътувайте и канете гости. Препоръчват се фитнес и физически натоварвания. Ако нещо ви мъчи, ако ви преследват мании и неразрешими проблеми, заровете главата си в работата. Ще спечелите, ще дистанцирате неприятностите и ще намерите начин да излезете от кризата. Ще ви помогне нечия реклама, вървите към място на сила, почивка и възраждане.

Козирог
Това е необичаен ден, в който Вашето мнение няма да е съвсем точно. Много е голям риска , да не се „потопите” в малките и незначителни детайли, които нямат никакво значение за това, над което трябва да се съсредоточите. Възможно е горещия светски живот на приятеля Ви да е интересен, но разказът му за последния роман по никакъв начин няма да помогне , да осъществите своите цели! Сутринта си дайте време, за да се подготвите за предстоящия ден и по-добре да се оправите с действащите около Вас сили.

Водолей
Трябва да си отдъхнете. Този ден е свързан с понижаване на жизнения потенциал и затова ще се уморявате лесно, а има опасност и да се разболеете.Необходимо е да се погрижите за себе си, а и да намерите време за оздравителни процедури и профилактични мероприятия. Многото възможности са свързани със сериозни енергийни загуби и затова избирайте само онези неща, които са действително по силите Ви. Може да разчитате на помощ и подкрепа от приятели, а родителите и другите близки роднини може да Ви дадат добри съвети. Вечерта е най-добре да прекарате в обкръжението на най-близките си хора, за да може и душата Ви да отдъхне, и да поговорите за онова, което Ви тревожи.

Риби
Днес семейството и работата ще се борят за правото да заемет първото място във Вашите приоритети. Борбата ще бъде много сериозна и са възможни жертви. Но от избора ще зависи и Вашата кариера и Вашия личен живот и затова се отнесете към ставащото максимално сериозно.

предишна статияНа 8 март ни очакват валежи от дъжд
следваща статияАПИ: Пътните настилки са частично мокри, на места заледени