Начало Водещи Една от зодиите ще се чувства уморена

Една от зодиите ще се чувства уморена

812

Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините – това ще Ви ободри.

 

Телец

През този ден ще се чувствате уморени, и по тази причина – не способни на нищо. За съжаление Вашият любим човек едва ли ще забележи това, и ще очаква от Вас внимание и грижи. Постарайте се тактично да му намекнете за това, че не можете да ну дадете всичко, което очаква, в пулен обем.

Близнаци

Не е изключено временно охлаждане в отношенията между Вас и тези, които обичате, чак до пълно отчуждение. Причина може да стане отсъствието на постоянен контакт, раздяла, заетост или неудовлетворително състояние на здравето. Изпълнението на родителските задължения ще изискват организираност , дисциплина и отговорност. Възможно е да се наложи да измените своите планове и цели, да орежете разходите си за развлечения, празници и подаръци. Ваше отдавнашно хоби може да Ви донесе много повече загуби, отколкото приходи. Има смисъл да отложите присъствието си на купон или любовна среща.

Рак

Вашият любим човек съвсем не е сам – той си има роднини. Днес трябва да си спомните за това, а и да проявите към тях максимум внимание. Само не бъдете заядливи или прекалено грижливи: Това няма да предизвика нищо повече от раздразнение и недоумение. Затова пък няма да Ви бъде вредно, да сте малко с по-широка усмивка, отколкото обикновено.

Лъв

Чак до вечерта ще се запази риска да се забъркате в обкръжаващата Ви обстановка и да приемете фикс-идеите за действителност. Това не е най-подходящото време за търсене на надеждни съюзници, партньори и съмишленици. Ако сте родени през средата на август, вероятността за заблуда и самозаблуда за Вас е много голяма. Играта на въображението си е по-добре да използвате в работа с творчески характер. При изпълнение на всякаква задача е за предпочитане, да търсите нетривиално решение, а и способност да спазвате индивидуален график. Всички официални дейности е добре да отложите за следващия ден.

Дева

Опиайте се, да сте по-внимателни към Вашата половинка, отделяйте му повече време и се постарайте обезателно да се поинтересувате, какво става с него. А току-виж излязло нещо интересно!

Везни

Днес се постарайте да бъдете максимално честни с Вашия любим човек. Всеки опит да скриете нещо, ще се окаже сериозен проблем за бъдеще. Наистина, да се говори много не винаги е най-леко и приятно, но понякога лекотата и приятността не са главни критерии в избора на правилната линия на поведение.

Скорпион

Вниматерлно подбирайте партньорите си. Сред тях може да се окажат хора, които са в състояние да Ви навредят. Оставете настрана професионалните и личните амбиции през този ден. Не бихте могли да ги удовлетворите и затова не се отчайвайте, ако нещо не се получи така, както сте го очаквали. Вие просто вършете своето. Възможно е обостряне на отношенията в работния колектив или в семейната среда, като нещата може да достигнат критична точка. Не забравяйте, че справедливостта и уважението към закона в този момент са за предпочитане пред боя без правила. Бъдете внимателни, за да не би (ако се стигне до битка), в разгара на битката да издадете своите тайни.

Стрелец

Много би било добре днес да отидете заедно на покупки, защото денят е изключително благоприятен. Опитайте се не само да накупите онова, което е нужно и за двама ви, а и да изпитате удоволствие от този увлекателен, макар и доста уморителен маратон.

Козирог

Днес няма да Ви стига времето за семейство, личен живот и всичко, което се отнася до Вашето душевно здраве и равновесие. Постарайте се да „откъснете” поне няколко часа, защото иначе в близко време ще имате и сили и време, но няма да има за кого да ги употребите.

Водолей

Много внимателно трябва да се отнасяте днес към общото имущество с Вашия любим човек. Даже е желателно да правите това дори и по-внимателно от него. Всяка небрежност ще стане повод за упреци от негова страна, а това значи, и за възможни караници, които сега съвсем не са Ви нужни.

Риби

Този ден може да бъде изпълнен със символи и затова се постарайте да бъдете максимално внимателни и наблюдавайте света около себе си. Обръщайте особено внимание на необичайните съвпадения и не се учудвайте , ако някой друг започне да се държи по съвършено несвойствен за него начин. Продължавайте да вървите по пътя, по който се движите сега. Ако усетите някакво безпокойство за неща, които се отнасят за живота Ви, именно днес може да намерите толкова необходимото Ви успокоение.

предишна статияДиана Петкова с бронз от първенството на САЩ по плуване
следваща статияСветовната номер 1 Ашли Барти шокира света като се отказа от тениса