Начало Свят 72-годишният Силвестър Сталоун отново ще играе Рамбо

72-годишният Силвестър Сталоун отново ще играе Рамбо

4375
Рамбо

Откакто Силвестър Сталоун възкреси своя легендарен герой Джон Рамбо преди десетилетие, се заговори за нов, пети филм от поредицата. Изминаха доста години, но ето че това най-после ще се случи.

72-годишната легенда публикува снимка на Рамбо в Инстаграм, с която намеква, че е готов отново да се завърне на екрана, пише Cinefish. Текстът към снимката е съвсем кратък: „A SAVAGE RISING! … soon“. Явно екшън звездата визира заглавието на новия филм, за което се говори, че ще бъде „Rambo V: The Savage Hunt“.

Петият филм за ветерана от Виетнам Джон Рамбо е обявен още през 2009 г., след като четвъртият филм от поредицата печели над 113 милиона долара при бюджет 50 милиона. Но след това Сталоун се зае с поредицата „Непобедимите“, а впоследствие се завърна към друг иконичен образ – на Роки в „Крийд: Сърце на шампион“. За участието си в този филм той бе отличен със „Златен глобус“ и номинация за „Оскар“. Ще го видим през есента и в продължението „Крийд 2“.

Междувременно през май по време на фестивала в Кан бе обявено, че „Рамбо 5“ все пак ще се случи. Според изтекла информация този път безмилостната машина за убиване поема към Югоизточна Азия и към наркокартел на границата между САЩ и Мексико – място, популярно от двете части на „Сикарио“.

предишна статияЗа първи път чернокож може да влезе в ролята на Джеймс Бонд
следваща статия17 роли, които изискваха часове гримиране (СНИМКИ)