Начало Любопитно 50 Cent се скара с Instagram и напуска платформата

50 Cent се скара с Instagram и напуска платформата

1283
Социалните мрежи могат да бъдат огромен актив за шоу звездите, където те имат достъп до милиони фенове и могат да общуват с тях в реално време. Понякога оба

Социалните мрежи могат да бъдат огромен актив за шоу звездите, където те имат достъп до милиони фенове и могат да общуват с тях в реално време. Понякога обаче онлайн платформите стават и повод за скандали, съобщава Smartnews.

Именно такъв е случаят с рапъра 50 Cent, който има 18 милиона последователи в платформата Instagram и въпреки това взе решение да я напусне. Причината – сайтът за споделяне на изображения е премахнал съдържание на музиканта, без да го информира. Или поне това твърди 50 Cent.

Певецът, чието истинско име е Къртис Джеймс Джаксън III, обяви в последния си постинг в Instagram, че се връща отново към микроблог платформата Twitter и добави хаштага #censorthesenuts.

От социалната фото – платформа, която е собственост на Facebook, все още не са потвърдили за какво премахнато съдържание става въпрос. Според непотвърдена информация в интернет обаче, става въпрос за снимка със сексуални елементи, включваща певицата Тейра Мери.

предишна статияТръмп измисли начин да яде бургери, докато е на диета
следваща статияОтличен ден за една от зодиите днес. Бонус в работата за друга