Начало Хороскоп Една от зодиите ще е като сянка днес, големи недоразумения за друга

Една от зодиите ще е като сянка днес, големи недоразумения за друга

1843
зодиите

Овен
През този ден ще се чувствате доста уморени, така не е за препоръчва да си уреждате срещи. Очакванията на любимия Ви човек няма да се оправдаят. Само че, в интерес на истината, доводи от типа:Боли ме главата” , няма да са Ви много от полза…

Телец
През този ден звездите препоръчват да получите пълно удоволствие от живота, да се отпуснете и просто да плувате по течението. То ще Ви отнесе в правилното направление. Много е важно това течение да изнесе на същото място и Вашия любим човек, защото ще е обидно да се окажете на различни брегове на една и съща река, и то – по чужда воля.

Близнаци
Днес яснотата е особено важна, затова трябва колкото може повече да се постараете и да се убедите, че говорите именно това, което сте искали да кажете, и че хората правилно Ви разбират. Ако не направите това, възниква сериозна опасност от конфликти. Проверявайте по няколко пъти всички изпращани от Вас писма по електронната поща, а в разговорите внимателно обмисляйте онова, което искате да кажете, преди да си отворите устата. В крайна сметка Вие ще бъдете възнаградени за своята предвидливост и съобразителност.

Рак
Днес разговорът с Вашия любим човек може да се окаже много тежък и няма да донесе удоволствие нито на Вас, нито на него.. Само че той е просто необходим, за да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно важно и изгодно решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.

Лъв
Очертава се ден, в който всичко ще се подрежда много успешно. Тъй като ще сте в отлична хармония със себе си, и с обкръжаващите лесно ще намирате общ език. Ще успеете да отделите главното от второстепенното и да се съсредоточите именно върху тези задачи, които са действително достойни за внимание. С желание ще помагате на близките си, а те ще Ви отвръщат с искрена благодарност. Възможно е получаването на приятни известия. Писмо или някакво друго известие, дошло от далече ще Ви дари с отлична идея, към реализацията на която може да пристъпите незабавно.

Дева
В сутрешните часове неопределеността на ситуацията може да Ви подейства доста на нервите(особено ако рождената Ви дата е през август). През деня ще се появи възможност да изясните интересуващите Ви въпроси и да оправите отношенията с родителите си или с други, важни за Вас хора. Замисляйки това или онова начинание, дори то да е дребно, обезателно помислете за своето финансово състояние. Ако въпреки здравия разум започнете да се стремите към невъзможното, времето и силите Ви ще бъдат напразно похабени.

Везни
Денят предразполага към почивка или свободно творчество, отколкото към напрегната работа в конкретно направление. През това време с успех може да се откъснете от професионалните или други задължения и да излезете от графика на точната програма. Избирайте нестандартни развлечения, както и необичайни места за приятелски и любовни срещи . Ако не Ви достига едно денонощие, за да се насладите на своята независимост, напълно може да разчитате и на следващия ден. Като заключение: постарайте се, да се насладите на прекомерната консервативност и традиционализъм.

Скорпион
Най-добре ще бъде, ако преминете в сянка. Оригиналността и индивидуалността Ви привличат хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително важна е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себ си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които днес се каните да похарчите за приятни, но незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо много по-важно. Бъдете внимателни към здравето си: възможни са безсилие и обостряне на хронични заболявания.

Стрелец
Всичко приключи – поне за сега. Трескавата дейност, кипяща на работното място, вече е приключила и най-на края всичко си идва на мястото си. Това съвсем не значи, че няма да се наложи да употребите време и сили , за да се задържите над водата, а и репутацията Ви да остане неопетнена. Само че може неочаквано да откриете, че трябва да отделите време за роднини и близки. Посетете ги. и бъдете сигурни, че ще получите изключително топло посрещане.

Козирог
През днешния ден може да Ви хрумне, да започнете да се оплаквате от умора. Напълно вероятно е, внимателно да Ви изслушат, да си придадат съчувстващ вид и веднага да Ви помолят, да се заемете с това, да свършите онова и да се оправите с еди- кое си нещо. Единствения шанс да си отдъхнете е, да отидете за ден- два на гости .

Водолей
Ще изпитате силно желание днес да пожалите своя любим човек: да го приласкаете, да го погалите и да му обясните, че всичко ще бъде хубаво, и то саъвсем скоро… Имайте предвид, че много мъже възприемат жаленето като унижение на тяхното достойнство. Преди да дадете воля на чувствата си, убедете се, че Вашата половинка не смята така…

Риби
Денят ще бъде доста успешен, но няма да избегнете и някои досадни недоразумения. Вашата задача е, да запазите спокойствие и оптимизъм. Помнете, че даже грешките, допуснати днес, могат да Ви свършат добра работа, ако навреме ги анализирате и оправите. Днешният ден е много хубав от финансова гледна точка. Постарайте се, да не оставяте нищо недовършено. Дори и сами не бихте се чувствали добре, ако не „затворите” и последната страница. Ако пък се наложи да действате заедно с хора, които не са Ви приятни, постарайте се, да запазите спокойствие.

предишна статияЕмир Кустурица ще снима филм в Русия
следваща статияОтново облаци и дъждове