Начало Хороскоп Една от зодиите забравя за парични проблеми от днес! Чудесни новини за...

Една от зодиите забравя за парични проблеми от днес! Чудесни новини за друга

1918
Хороскоп

Овен
Днес финансовите въпроси и парите като цяло, ще играят голяма роля във Вашия живот. Ако сега се стараете да икономисвате, приемете поздравления ! Точно днес ще имате възможност да увеличите своите запаси „за черни дни”. Ако в последно време сте живели на широко , точно днес е момента да понамалите апетита си към подобен род дейност! Редно е , големите Ви разходи да станат не толкова големи, а пристрастието Ви към разкош, да поутихне. Започнете да цените по-малко скъпите вещи…

Телец
Днес ще бъдете в сложно положение: ще се наложи да направите избор между собствените си делови интереси, и помощта на приятелите. Ще чуете много молби, на които ще е трудно да откликнете, но и не трябва да им отговорите с отказ. Опитите Ви да прехвърлите собствените си грижи на чужд гръб, едва ли ще доведат до нещо добро, тъй като помощниците Ви са твърде малко, а добри и надеждни почти нямате. Това, на което можете да разчитате днес , е разбирането от страна на любимия човек. Може и да не сте намерили своята „половинка”, но хората, на които ще попадате днес, ще са изключително неподходящи…

Близнаци
Този ден е добър за онези, които си поставят многобройни и разнообразни цели. Ще можете да се занимавате с няколко неща едновременно, както и да превключвате от една задача на друга, без да обърквате каквото и да било, без да губите и без да забравяте. Грешки са възможни, но ще успеете да ги поправите незабавно. Възможни са проблеми в семейството и не е изключено скарване с любимия човек. И не се безпокойте: всички наболели проблеми ще успеете да решите през близките няколко дни.

Рак
Денят е благоприятен за това, да си представите промените във Вашата работа. Ако си представите как виждате своето идеално работно място , запишете го и се опитайте да го реализирате като план. Прекалена активност днес не е нужна, защото има голяна вероятност тези действия да Ви отнемат много сили, а да не донесат конкретен резултат, ако предварително не планирате всичко до най-дребния детайл.

Лъв
Общувайте с хората, не мислете прекалено много за материалната изгода. Нали по този начин имате възможност за обмен на впечатления, получаване на една или друга информация, а това, в рамките на денонощието се явява огромна ценност. Това е прекрасно време за закупуване на книги и четене на статии с актуално съдържание, както и за интензивен обмен на мнения със съмишлениците. Оригинален смел замисъл , роден в разговор с приятели, може бързо да се превърне в реалност, и по този начин и Вие, и Вашите събеседници, ще минете веднага от думи към дела.

Дева
Гръм от ясно небе може да Ви дезориентира, особено ако имате отношение към някакви дремещи чувства или неизяснени ситуации от миналото, които отдавна сте считали приключени. Престанете да мислите за това и се ориентирайте към перспективното. Проявете инициатива. Това не само ще подобри Вашето самочувствие, но ще Ви покаже проблемите Ви в истинската им същност, а и ще Ви подари толкова необходимото Ви усещане за перспективност Гръм от ясно небе може да Ви дезориентира още от сутринта, особено ако има .

Везни
Неутрален ден от всяка гледна точка, освен романтичната, където влиянието на позитивните тенденции ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите много лични проблеми, ако се отнесете към тях сериозно, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с любимия човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени , толкова ще бъде по-добре. Възможно е преодоляване на разногласията с по-възрастни роднини и стари приятели, не одобряващи някои Ваши постъпки в близкото минало. Ако продължавате да държите на обичайния си начин на действие, това няма да Ви помогне по никакъв начин да постигнете успех. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и усложненията.

Скорпион
Ревност ще Ви измъчва през целия ден. Непрекъснато ще Ви се струва, че ако Вашият любим човек не Ви изневерява, то съвсем скоро ще го направи. Това чувство е предизвикано от факта, че не му се доверявате, не сте уверени в себе си , или пък разполагате с куп неопровержими доказателства. Може пък и да няма за какво да се вълнувате толкова?…

Стрелец
Днес Стрелците са учудващо спокойни , сдържани и сериозни. Това прави деня изключително подходящ за различни дейности, като можете да достигнете успех практически във всичко. Бъдете внимателни при общуването с обкръжаващите. От това, как ще се осъществява то днес, зависи прекалено много. Затова не е редно да си позволявате нарочно да обиждате човек, като например демонстрирайки своето превъзходство. Постарайте се да си дадете спокойствие , а така по-лесно ще достигнете желаното.

Козирог
Успешен ден, интересен и весел, позволяващ да дадете воля на фантазията си, да помечтаете за недостижимото и неочаквано да разберете, че то не е толкова недостижимо. Пред Вас ще се открият много нови перспективи – завладяващи, но не плашещи. Трудно е да изберете по-подходящ ден, за начало на нова дейност, независимо от нейния характер. Денят също е подходящ и за общуване, независимо от това, дали ще е официално, делово, неформално или приятелско.

Водолей
Помогнете на своя любим човек в неговите работи, дори и той да не Ви е молил за това. Разбира се, не трябва да го пъдите от работното място и да изпълнявате всички негови задължения. Само че ако изведнъж узнаете такава информация, която би Ви била полезна( а сега вероятността за това е твърде голяма), трябва незабавно да му я съобщите. Ще Ви бъдат благодарни.

Риби
Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите , което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да се премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения си живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша… Раздразнителните познати са част от живота и затова ако някой показва характер, не се дразнете. Вместо това превключете вниманието си на изграждане на нови отношения и поддържане отчасти на вече съществуващите. Това всъщност засяга не само Вашия личен живот, но и работата. Всички не са задължени да Ви обичат! И чесно казано, използвайки всичката си енергия, за да направите другите щастливи, оставяте малко, за да ощастливите себе си, а това вече не е добро…

предишна статияДеми Мур към Брус Уилис: Ти беше мъртъв по време на брака ни!
следваща статияСлънчев ден със заоблачаване и превалявания следобед